72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #7595 Excel Saga? Karin? Pokemon? -
#7594 nem mintha verseny lett volna :D -
#7593 Megelőztél :P -
#7592 Blood+
Blood The Last Vampire -
#7591 Blood - The Last Vampire (ez 1 OVA)
Blood+ (ez meg 1 sorozat ami most fut, és az OVA előzménye)
^_^ -
#7590 Melyik az az anime amiben vámpírszerű lényeket gyilkol egy fekete hajú csaj egy szamuráj karddal, és a csaj neve Saya? -
#7589 blood+ 07, naruto 161, stb... @ m13 -
#7588 Jah, figyi, valaki linkelt egyszájtot ahonnan endinget meg openinget lehet lehúzni... tudjátok véletlenül a címét kéne a Blood+ opening és endingje -
#7587 A fordítás mindíg katasztrófális. A hangok... ha megszokod, nemrossz.
Az Inuyashától, meg a FMP-tól a hideg futkos a hátamon. Szoszke az nem Sousuke akar lenni? OK hogy japánul igy kéne kimondani, de a HANGSÚLY!!! Vazzee [agyforraló smile]
Elven lied - sztem (ahogy a többiek is mondták) kicsit sok volt a vér a story viszont nem rosz a kaszni meg pláne nem rosz egyszóval NYŰű! : ) -
#7586 őőőőő
Néztem CB-t A+-on gyorsan el is nyomtam a szinkront japora:d Borzalmas volt... Faye-nek ilyen kislányos dagadt lány hangja van semmi sexy jellemző benne Spike mint egy rosszfát tűzretevő kisfiú Jet meg ne is beszéljünk:D Ein a legjobb:D
Vicious meg egy vicc kategória:) a sSzinkron minősége szar fordítás mértéke még szarabb...
Másik megnéztem az Elfen Liedet.:)
Hmm nos... első 2 rész utan hosszú szünetet tartottam mert kicsit nehéz volt elviselnem a folyamatos gyilkolást benne aztan 2 részenként folytattam 6-ig majd onnantól egybe néztem..
DÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrvvvvaaaaaaaa:) De határozottan tetszett...
Spoiler: Azt nem értettem, hogy ki volt az aki az utolsó rész utolsó snittjében áll az ajtó mögött (szerintem Lucy volt). Valamint hogy ki volt a General Director és a fia valójában és hogy mit akartak egyáltalán...Szóval érdekes egy story de erősen befejezetlennek tűnik nekem:( -
#7585 Szerintem sem gáz (annyira) -
#7584 Pedig meg annak van a legjobb szinkronja :D -
#7583 :DDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDD ::DDDDDDDDDDD -
#7582 Nekem azt nem volt merszem megnézni. -
Gábor #7581 Fél percnyi cowboy bebop után kapcsoltam is el!
Szerinted? -
#7580 nah.. mindjart ulok neki a Howls's moving castlenak.. vegre szereztem dvdripet...
-
#7579 kérlek számolj majd be a szinkronokról. kiváncsi vagyok, h melyik milyen lett :) -
Prof William #7578 eddig nem volt nállam fogható az A+, most meg igen... Kódoltalan napot tartanak? Vagy.... JEEEEEEEE! -
#7577 neeemtom... :( -
Prof William #7576 Más letöltőb kerestem, de megnézerm ott is. Animeben van, de mangabol lett... -
#7575 Beirtam gugolba... :DDDDD dobott ilyet hogy Virgin Zombie :DDD nemtom mi ez nem méztem meg, de a címe üt!
Virgin Night viszont csak animet láttam a torrenten torrentreactor.com-on nézted? -
Prof William #7574 Hi!
Nem tudna valaki torrentet, vagy letöltõhelyet adni Yutaka Tanaka, Virgin Night c, mangájához? Mindenütt kerestem, de nem találtam...
-
#7573 a vörös haj tényleg elég nagy koppintás... :S
még csak a 18. résznél vagyok a GUNDAM-ban, szal még másfél hét min, h nekiülök a peace makernek. de akkor majd mindenképpen írok 1 véleményt :) -
#7572 Én is elkezdtem a Peace Maker Kurogane sorozatot. Idáig 4 részt láttam belőle, és az elején nem nagyon fogott meg. A főhős egy hiperaktív törpenövésű, 15 éves, vörös hajú (!)* kölyök, és ez is állandóan azon van kiakadva, hogy chibi-nek hívják, csakúgy mint a FMA-ben Ed. Ettől eltekintve még túl sok minden nem derült ki belőle, max annyi, hogy a srác a szüleit akarja megbosszulni.
Ha a végére értél, és valószínűleg hamarabb fogsz, mint én, akkor egy-két mondatot szívesen látnék róla.
*: helyből ellenszenves volt ez a Kenshin-koppintás, de már túltettem magam rajta -
#7571 Igen 26 részes, csak a Wannabe csapat még nem fejezte be a fansub-ot. Én az utolsó 5 részt a SHRIMPS csapat fansub-jával láttam, mert nem tudtam kivárni a WB-t. Valamivel gyengébb minőségű, de azért ki lehet bírni, pláne ha neked már csak az utolsó rész van hátra belőle.
torrent1
torrent2
torrent3
Más: megy még az asiandvdclub.org?
-
Cat #7570 hö:
a vége asszem két részből állt, egyik hogy Karasuma valójában ufo, és elrabolja Tenmat. Megy Harima Kenji, hogy megmentse, de vmi erőteret hoz létre. Ezután kiderül hogy ez az egész baromság, és valójában simán elsétál. Bár biztos volt még valami, de ez az idiota végződés megragadt bennem.
Ja, és az utolso két rész az duplarész nem? szóval biztos lehetsz benne hogy ott a vége. -
Prof William #7569 Egy érdekes link...
Manapság már mindent filmesítenek...
http://www.saikano-movie.com/ -
#7568 ha nagyon hülye a vége, akkor szinte biztos, h a mangában tovább is van. szal ha többet akarsz látni, szerintem állj neki a mangának is. :)
ha nem tudod a másik fpt-t, írj és küldöm a címet. -
#7567 Na de akkor... ilyen hülyén lenne vége??! :O :O Cat Te még emlékszel a végére?! :) Ha igen, légyszi írd már meg nekem priviben! Egyeztessünk! :)
Nem szeretnék itt spoilert írni... :PPP -
#7566 pedig ha minden igaz, a sorozat csak 25 részes. mivel az anime fordító csapat oldalán is csak a 25. részig van fent.
wannabefansubs download -
Cat #7565 ja, ezt én is végignéztem, aranyos sorozat. De sztm fél/egy éve, amikor néztem fenn volt mind.
Fura. -
#7564 Sziasztok! Lenne egy hatalmas kérésem/kérdésem, remélem tud valaki segíteni...!!! School Rumble nevű animesorozatot végignéztem...
...a 25. részig.
És ott kiderült... hogy 26 részes!!!
USteamen pedig nincs fent az utolsó rész!!! Nincs valakinek valami ötlete, hogy hol találhatnám meg az uccsót?!
Nagyon hálás lennék!!!
School Rumble -
#7563 Hellsing főcímzene nincs meg vakinek jó minőségben? Nekem 160kbps, de ez ratyi :( -
#7562 hát már most tudom a 12. résznél, h fele olyan jó nincs mint a sima seed.
a seedet ekkor már fanatikus módjára flatam :)
ez ezt meg csak nézem. :D
de most rákattantam erre a mecha témára.
miután végeztem a destinyvel, jön a peace maker kurogane kikapcs képpen, majd gundam wing és victory. :) -
Gábor #7561 Akkor Neked köszönöm, hogy megismertetted velem, és nagyon kellemes órákat szereztél vele!:) -
#7560 A Destinyről még nem akartam lelőni a poént ;) -
#7559 NA vagyok élek virulok de nincs netem (számlatartozás miatt szünetel sajna így a szokásos kis sorozataimat nélkülöznöm kell (sebaj egalább az eddig félretetteket szépen lassan elkezdem megnézni:D (mint az Elfen Lied).
Szóval élek és virulok csak kurva sok tanulnivalóm van szóval heti egyszer tudok gép elé kerülni kabinetben aztan kalap kabát.:/
NA sebaj majd ha lesz megint legalébb lesz bleach meg Blood meg Karin amit nézhetek:)
Tryst : Ne várj sokat a Destinytől:) Nézd meg de az én véleményem szerint egy rakás szar:D
Saber marionette-t meg én reklámoztam itten:) (Lime rulzik:D) -
#7558 GUNDAM Seed Destiny
4. részig a benyomásaim... - Spoilert is tartalmaz!
A sorozat jól kezdődött, annak ellenére is, h Kira egyenlőre sehol, gondolom majd később tűnik fel. Az viszont már annál inkább zavart, hogy Shinn ugyan úgy néz ki, mint Kira, csak piros a szeme.
A mellékszereplőknek, vagy inkább háttérszereplőknek a szinkronja nagyon sokszor borzalmas, szerintem átlagon aluli. Minerva kapitánynőjének a hangja ismét csak borzalmas. Majd hozzászokok remélem...
Rey egyértelműen Mu klónja, mert ugyan úgy szőke, ugyan az a hangja, és ugyan úgy megérzi a maszakos figura jelenlétét.
Megy úgy tűnik egy csomó mindenre nem emlékszem a GUNDAM Seed sorozatból (sajnos úgy néztem végig, h egyszer 10 rész egymás után, majd 1-2, aztán megint 10 rész egyhuzamban és nem nagyon maradtak meg bennem hosszútávon a cselekmények...), és még frissíteni sem tudom a memóriám, mert tegnap ment tönkre a DVD-íróm... :S
Na sebaj, ezeknek a kis hibáknak a leszámításával eddig tetszik a sorozat, izgatottan várom a további fejleményeket. :) -
Prof William #7557
Akit érdekel....
A MAi Otomehez a magyar felirat...
a http://totenkopf.uw.hu/ oldalon készül.
Bámelyik verzióhoz megfelelők, de leginkább a http://bt.saiyaman.info/ -on felelhető feliratnélküli raw-okhoz passzolnak. Ha innen akarjátokleszedni siessetek mert az első részek torrentjei, már nem sokáig élnek....
-
#7556 új bleach chapter @ bleach7.com
ajánlatom: mirror 5
innen gyorsan lejön, de 1 kicsit várni kell rá (olyan 15 mp)