kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    őőőőő

Néztem CB-t A+-on gyorsan el is nyomtam a szinkront japora:d Borzalmas volt... Faye-nek ilyen kislányos dagadt lány hangja van semmi sexy jellemző benne Spike mint egy rosszfát tűzretevő kisfiú Jet meg ne is beszéljünk:D Ein a legjobb:D

Vicious meg egy vicc kategória:) a sSzinkron minősége szar fordítás mértéke még szarabb...

Másik megnéztem az Elfen Liedet.:)

Hmm nos... első 2 rész utan hosszú szünetet tartottam mert kicsit nehéz volt elviselnem a folyamatos gyilkolást benne aztan 2 részenként folytattam 6-ig majd onnantól egybe néztem..

DÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrvvvvaaaaaaaa:) De határozottan tetszett...

Spoiler: Azt nem értettem, hogy ki volt az aki az utolsó rész utolsó snittjében áll az ajtó mögött (szerintem Lucy volt). Valamint hogy ki volt a General Director és a fia valójában és hogy mit akartak egyáltalán...Szóval érdekes egy story de erősen befejezetlennek tűnik nekem:(