kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny
    4. részig a benyomásaim... - Spoilert is tartalmaz!

A sorozat jól kezdődött, annak ellenére is, h Kira egyenlőre sehol, gondolom majd később tűnik fel. Az viszont már annál inkább zavart, hogy Shinn ugyan úgy néz ki, mint Kira, csak piros a szeme.
    A mellékszereplőknek, vagy inkább háttérszereplőknek a szinkronja nagyon sokszor borzalmas, szerintem átlagon aluli. Minerva kapitánynőjének a hangja ismét csak borzalmas. Majd hozzászokok remélem...
    Rey egyértelműen Mu klónja, mert ugyan úgy szőke, ugyan az a hangja, és ugyan úgy megérzi a maszakos figura jelenlétét.

Megy úgy tűnik egy csomó mindenre nem emlékszem a GUNDAM Seed sorozatból (sajnos úgy néztem végig, h egyszer 10 rész egymás után, majd 1-2, aztán megint 10 rész egyhuzamban és nem nagyon maradtak meg bennem hosszútávon a cselekmények...), és még frissíteni sem tudom a memóriám, mert tegnap ment tönkre a DVD-íróm... :S

Na sebaj, ezeknek a kis hibáknak a leszámításával eddig tetszik a sorozat, izgatottan várom a további fejleményeket. :)