72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7555 akkor az ac3 kodek hiányzott :) -
#7554 Jaj, köszi da vhogy megoldottam, először még avit se játszott majd újratettem néhány dolgot és mennek :) -
#7553 Pontosam nem tudom melyik kell neki, de a 2 közül az 1ik. :)
AC3 codec
Xvid
majd a faqba is berakom valamikor ezeket a linkeket... -
#7552 Hi!
Elolvastam a FAQ-ot és hála nektek letudom játszani a Hellsinget, de csak a hangját!
Kép nuku.
Help plz. -
#7551 van 1-2, de nem az a jellemző. :)
pl. a mai hime manga is később volt mint az anime. -
#7550 Nem ástam nagyon bele magam, persze lehetséges, hogy van... -
Cat #7549 sztm erre azért lehetne néhány ellenpéldát felhozni :) -
#7548 :) -
#7547 Mint mindig... -
#7546 a manga volt előbb és aztán az anime? -
#7545 THX! Próba cseresznye 2 DVD-t megér. :)
Ja (samurai champloo) készül a játék PS2-re (sztem jó lesz)
Jin nagy karakter, eddig ő a kedvenc -
#7544 Ecchis, sci-fis, romantikus, szvsz jó :) -
#7543 A video Girl Ai az milyen?
Kezdjem nézni, vagy ne? -
#7542 Ez a stílusú grafika nem igazán jön be, de azért megnézem... :)
A samurai champloo az "nagyonnagy"! Tegna néztem meg az első ep.-t.
Most volt rá időm asszem dobom az Inu-t amíg végig nem nézem :) -
#7541 Karin:
Na megnéztem mind a 2 részét ami eddig kint van. Aranyos és vicces kis sorozat ez, kiváncsi vagyok, h mégis mi fog kisülni belőle. ^^
Karin nyavajgása pedig nagyon aranyos, aranyos főhőst készítettek, egy érdekes tulajdonsággal. :D
Spoiler:
Az orrvérzés ebben az animében 1 új szintre van emelve. El nem tudtam képzelni, h mi lehetett Karin nagy titka. :D
De mikor mindent beterítő orrvérzés kilövelt... Na akkor azt mondatm kész. :D
Spoiler end
Ami viszont kicsit visszatetszett, a féfi főhős elég hanyag megrajzolású lett. Vagy legalábbis One Piece szereplőire nagyon emlékeztet. A környezet kidolgozása és elég ósdinagy tűnik, de azért teljesen elfogadható. :)
Meg Apuka Vs. Anyuka párharcok rulz! :D -
#7540 Vazz ez nekem is meghozta a kedvem. Már szedem is az első részt. -
#7539 Igen a blooddal ez a baj ideggyenge leszek mire vége lesz :D -
#7538 gec, meghoztad a kedvem ehhez a Karin-hoz! :D
még 1 sorozat amit hétről hétre nézek xD -
Prof William #7537 Karin kiegészítés.
Minimális Spoiler.
A vámpírtok finnyás népek. Van aki a stesszes emberek vérét szetti, van aki a szomorúakét....
End. -
Prof William #7536 U.I.
Karin sír. IRTÓZATOSAN ARANYOS! -
Prof William #7535 Karin ep 02
LÁÁÁÁÁÁLLLL!
Spoiler
Kis Karint kezdi elragadni a véréhség. Eddig havonta egyszer is elég volt neki, most meg már nem bírja... :) Ami nem feltétlenül baj. Néhány vámpír nem csak vért, hanem érzelmeket is képes szívni az áldozattól. Főleg a rossz érzelmeket. Az áldozat ezáltal vidámmá válik. Lol. Nem ufóriába esik, mint a Vampire szerepjátékban, hanem megváltozik. Normálisabb lessz... Vidámabb. És ez visszafordíthatatlan. :) Karin megmentett egy öngyilkosságra készólű nőt. Plussz hatásos beavatkozása eredményeképpen a nő kilábalt a depiből... Asszem tetszeni fog ez a sorozat.
Spoiler end.
A humor melett, vámpíros elemek (harpás, vérvágy) oylan jól meg vannak csináva, hogy simán elmehetnének egy másik animebe is. :) -
Gábor #7534 Röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ajánlotta a Saber Marionette sorozatokat, de így látatlanban is szeretném megköszönni az ajánlást, mert sok kellemes órával gazdagította sivár kis életemet! :)
Hálás köszönetem!
Hasonló sorozatot tudnátok mondani? Nem mintha nem lenne most mit néznem (Macrossok), de a listámra feltenném. -
#7533 nem azért mondtam, mert igaz nekem most elég sok idpm lett, szal nem panaszkodok, szal és csak amiatt vagyok mérges, mert sok jelenleg is futó sorozatot nézek... :S (mangák is)
naruto, bleach, berserk, gantz, mai otome, blood+ és soltyrei. :) -
#7532 pfu passz, szerintm keress ré gugliban apróhírdetés, vagy valami ilyesmi címszóra.
amúgy itt az sg.hu-n is hírdetheted a cuccod ingyen.
apro -
#7531 Éppen erre gondoltam én is, hogy ez a topic inkább fiataloknak szól, mintsem "öreg" gyűjtőknek. Tudsz ajánlani olyan oldalt, ahol felkínálhatom egy gyűjtőnek? -
Prof William #7530 Ja igen.... Látam már pár anime/film vámpírt de legjobban Karin hangjai + arckifelyezése tükrözte milyen érzés amikor szinte belehülyülve a véréhségbe (bár ő beéri havi egy kajálással.) végre belekortyolsz a finom, zamatos, meleg vérbe. :) Huhh meg is éheztem. :) Az a kielégült hang... haláli... Alucard+D+Miyu+Aucreid példát vehetne a kis Karinról. :) -
#7529 Örülök hogy ennyi belefér az időmbe, bár ez főleg azért van mert általában ezek pont egyszerre jönnek ki. Sajna idén éretségi és a tanárok rohadtul bekeményítettek, most is mek matek tételt kidolgozni, (megvan az egész estés programom) pedig ép hogy végignéztem az Otome 6-ot :C -
#7528 csak blood+ és otomét nézed hétről hétre? jó neked. :D -
#7527 hát a nagy gyűjtők közt biztosan sokat ér, de a fiatalok szerintem inkább a DVD-t részesítik előnyben. szóval ha pénzt akarsz belőle csinálni akkor hirdesd meg valahol. -
#7526 Érdekes lehet, csak sajna nemigen akarok egy újabb most futó animebe kezdeni. Így is elég bajom van azzal hogy a Blood+ folyton a legrosszabb helyeken fejeződik be (Vagy csak én érzem úgy hogy az összes epizót kegyetlenül rövid?)
Mindenesetre ha ennek vége valószínűleg megnézem majd, kössz szépen az infot! -
#7525 Legalább tudom, hogy Magyarországon mit ér az eredeti első kiadás nagy gyűjtők illetve megszállottak között. Szart se. Azt gondoltam, hogy a koránál fogva értékes darab. Nagy problémám nem lesz: eddig is elállt a polcon, eztán is el fog. Most találtam rá és gondoltam megpróbálkozom vele, a patinájára alapozva. -
Prof William #7524 Háááát ha olyan vámpíros keménykedős horrort vársz akkor csalódni fogsz. Bár még csak az eslő részt láttam, de az egész olyan iskolás, belezúgós sztorinak tűnik azzal a különbséggel hohy itt egy vámpír a hölgyemény. Besorolás, vígjáétk, de inkább 16+ felülieknek, mert az első részben elég sok vér szerepelt. Szóval gondban vagyok a korhatár megállapításával.
Ez sztem nem számít spoilernek úgyhogy leírom. Bár egykicsit az.
Pl. Karin poénkodik, elesik, szóval bénázik... aranyos.
Karin teljesen kieresztett szemfogakkal áll és egy kissé túlitta magát, a szinte teljesen véres.... erre már mást mondanék.
Sajna Karin hiába True Vampire van néhány elég hátrányos tulajdonsága. :)
Az orvérzés új dimenziói tárulnak fel a filmben. :)
Plusz Karin nme öl meg senkit, csak kissé megcsapolja őket és itt játszik be a furcsa tulajdonsága. :)
A vér pedig nem úgy van jelen hoyg megölnek valakit és kispriccol belőlle, :) hanem jelen van... -
#7523 Thx! Még valami amiért rágom majd a körmöm... : ) -
#7522 LINK
William: De jó? Úgy értem megvan az a tipikus vámpír hangulat? Mert akkor megnézem. Kicsit többet mondhatnál róla ha nem gond..... -
#7521 OTT nincs fenn, honnaszedted? Érdekelne... -
Prof William #7520 Karin.
Karin egy teljesen normális középsulis lány. Meg vámpír is, de szerencsére jó. :)
És van egy nagy titka. (Már persze azon kívül hoyg vámpír.)
Érdesek kis sorozat. (Még csak az első részt láttam.)Aki egy kemény vámpíros témát vár az csalódni fog. Ez inkább a Social Animek minájára Social Vampire Anime. :) Meglepett, hogy az első részben több vér volt, mint az egész Hellsing sorozatban. :) De senki se gondoljon Elfen Lied szerű vérbrutális mészárlásra. A vér van bőven de egyáltalán nem mészárlási okokból. :) -
#7519 sokat nem ér. ugyanis azóta már van digitálisan felújított DVD változat :) -
#7518 Van egy videókazettám:
AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás
Ki, mit ajánlana érte? -
#7517 Hát, nem tudom... lehet kihagyom. -
#7516 Ja azok tényleg szarok. a "tomraidert" ammak idején még moziba néztem... pfúú, mekkora hiba volt :(