kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • ximix #72754
    Kaijuu 8-gou, Kaiju No. 8
    2024
    Genres: Action, Sci-Fi
    Themes: Adult Cast, Military
    Demographic: Shounen

Egy darabig halogattam, mert tartottam tőle, hogy nagyon klisés lesz, de egy kis humorral és megfelelő sztori vezetéssel nem lett rossz.
    Persze egy kicsit komolyabb hangvételű animénak is örültem volna, mert az eleje nagyon jól indult.

YUNGBLUD - Abyss (from Kaiju No. 8) [Official Visualizer]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Sokushi Cheat ga Saikyou sugite, Isekai no Yatsura ga Marude Aite ni Naranai n desu ga.
    My Instant Death Ability is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me!
    2024

Genres: Action, Adventure, Comedy, Fantasy
    Themes: Isekai, Parody

Unalmamban rákattintottam egy pár hónappal ezelőtt, a kivitelezés, rajzolás néhol "low budget",
    de még is jó volt, ahogy a főhős faarccal rakott el mindenkit a jégre a nagy monológjuk közepette :)

Hilcrhyme「Killer Bars」〜Hilcrhyme TOUR 2023「走れ」〜