kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Inquisitor
    Én csíptem a karakter designer manus összes munkáját, a Haibane Renmeit, Texhnolyze-t, Niea_7-t is ... elég baj, hogy egy évtizede szunnyadnak a projektjei.

Más. Tengoku Daimakyou EP2-ben jól értettem, hogy Kiruko a testőrcsajnak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem gender agybaja van, mikor 2x is fiúnak vallotta magát (Ep1 és Ep2) hanem valójában ő a saját öccse? Mert ez megmagyarázza, hogy nem tudja eldönteni 18 vagy 20 éves. Hogy 3 vagy 5 volt a kataklizma közben. Esetleg a kettejük tudata keveredett?

érdekesnek és frissnek hat, hogy a szokásos érzelmi visszafogottság, ami az anime szereplőket jellemezni szokta, itt totálisan hiányzik, persze lehet pont ezt értették az Ep1-ben "vad generáció2 alatt az öregek. tetszik a világépítés, a karakterek és a hátterük kidolgozottsága, árnyalása is. Eddig kellemes pozitív csalódás a sorozat. remélem nem szúrják el.