FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kyokou Suiri 2x12 END: Általánosan jobban tetszettek ezek a kis, pár részes történetek, mint az első évad átívelős sztorija, és bár voltak jelek, hogy itt is átmegy hasonlóba, végül nem került sor rá. Nem tudni, lesz-e folytatás, elég niche szeletet képvisel a felhozatalból. Nem bánnám azért, ha lenne még pár ilyen mini-történet belőle. 6/10
Ezzel végére értem a téli szezonnak. A Vinland Saga fut még, de az 24 részes lesz, a maradékot már kaszáltam. A tavaszi szezon hétvégén már elkezdődik, úgy néztem, az elején nagyjából minden napra jut majd egy-kettő, amibe belenézek (bár elég keveset jelöltem be most). Nagy cím most nem lesz, ami szerintem érdekes, az a Mix 2, a Kuma 2, a KonoSuba előzmény spinoff Meguminnal, a Tonikaku Kawaii 2, meg talán a Kimi wa Houkago Insomnia, ami akár titkos befutó is lehet feelgood témában.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2023.03.30. 21:03:34