FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Közben megoldottam:)
Apropó kijött már az új Berserk???
BLEACH SPOILER
NEm volt rossz ez a 199-es remélem valami jót húznak elő a 200.-ra:) Kurva nagy csata fog következni szerintem az elkövetkező 20 rész valamelyikében:) vagy akár mindben:) és Karalura town romba fog dölni a menos Captainek és a Shinigami Captainek ténykedése folyományaként:)
SEED DESTINY VÉLEMÉNY és SPOILER HELYENKÉNT
Végignéztema sorozatot és egyszerűen nem értem, hogy miért volt erre szükség??? miért kellettt ezt az 50 részt megcsinálni??? Inkább cisnáltak volna egy új sorozatot teljesen új karakterekkel és történettel új Bloody Valentine-al és új konfliktussal... Sokan a Gundam Wing-et tartják e leggyengébb Gundamnak de ez azt is alúlmőlta... Gyenge egydimenziós karakterek az egyetlen aki valamit is Vívódik az Athrun de aztán az utsó 20 részben ő is teljesen egyértelműen viselkedik. A másik amit nem értek ki ez a Dullindall??? Honnan került elő??? 1 év telt el a Jachim Due óta (amikor Patrick Zala meghalt) az első sorozatban elő sem került ez az ember és 1 év alatt ő lett a PLANT vezető politikusa???? :/ Mwu La Fraga-t miért kellet visszahozni??? Ő életét adta Mariusért és az Archangelért hogy a francba élte túl?? Mert erről egy szó sem esik. Az sem derül ki, hogy Dullindall milyen kapcsolatban állt a Logos-al?? többször refferálnak hogy ismeri egymást Djibril és Dullindall és mégsem derül ki semmi... Valamint Dullindall kivel sakkozott??? ezt sem értem.. Zavaros következetlen egydimenziós karakterek és sem Kira sem Athrun nem bír azokkal az értékekkel amik miatt megszerettük őket az eredeti sorozatban. Itt nincs semmi csak a békéért való küzdelem... SZAR AZ egész nem ajánlom senkinek nekem hatalmas csalódás volt... Semmi meglepő a Sorozat első 10 része után lehetett tudni, hogy Dullindall a főgonosz. A Gundamok fantáziátlanabbak mint valaha nem utal semmi arra hogy mire készültek mit szolgálnak csak vannak és ráaggattak valami nevet. Az Impulse meg nem volt más mint egy feldarabolt Strike meg volt egy energiaújratöltési lehetősége de ezt már láttukl a síma Seedben... A "Főhőst" Shinn Asuka-t egyszerűen fejbebasztam volna legszívesebben csak egy egyszerű makacs kölyök akire semmilyen hatással nincs a körülötte lévő pusztítás... ez a sorozat semmilyen értéket nem rejt semmilyen meglepő fordulatot csak töméntelen harcot és néha sok dumát feleslegesen arról, hogy a predetermináltság jobb-e vagy a szabad akarat és a Szabad akarat mellé teszi le a voksát... Én ezt nem értem hogy adhatták ennek a szörnyűségnek a Gundam Seed nevet???:(
nekem ez erősen 4/10-es
u.i.: Mondta valaki, hogy szépek a mechák: Nos nézd meg a Gundam Wing Endless Waltzban lévő mechákat és aztán hasonlítzsd össze az ebben lévőkkel.. szerintem köszönyőviszonyban sincsennek egymással... A Wing azért tetszett mert ott a Gundamok halálhozók voltak ha megjelentek szinte mindenki futott amerre látott itt meg egy mindkét fél által bármikor pótolható újraelőállítható darabok:( NEm tetszett...