72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7235 Én a láttam kategóriába teszem. Aszittem nagyobb lesz mint a Seed, de a közelébe sem ér. Azért nézd végig jó kis Mechák vannak benne :) -
#7234 Na én bejeztem mára a 31. rész előtt.. ennek semmi értelme nincsen.. nincs érzelmi töltés benne ami végigvinne a sorozaton egyszerűen nem tud megfogni....eljutok arra szintre, hogy szenvedés néznem:(
Sajnálom de én lehet nem nézem ezt végig a héten...Sőt lehet egyáltalán.. pedig akkora lelkesedéssel vágtam neki
SPOILR!!!!!!!!!
Az meg kifejezetten nevetséges, hogy egy csomó részt az eredeti sorozatból lopott jelenettel töltenek fel... Broáf... Mintha nem tudtak volna semmit kitalálni... Nem tudok mit kezdeni a konfliktusokkal:( valami nagyon nagynak kell történnie hogy meglepődjek... holott az első sorozatban ahhoz hogy potyogjanak a könnyeim elég volt az is hogy az általam nagyon útált Flay-t megöljék... NINCS jellemfejlődés!!! Azt hiszem ez az ami hiányzik.. Mintha senkire semmilyen hatással nem lenne az hogy emberek halnak meg körülöttük... -
Gábor #7233 Minden egyes gondolatoddal egyetértek! -
#7232 29 már de néhány rész megfog néhány rész nem pl.:
Spoiler
Amikor Shinn az ORB flottát intézi el nem tudom de csak akkor esik le, hogy a flotta kapitánya volt az aki SHINN-t PLANT-ra küldte. és Shinn-t szívből gyűlölöm pedig neki kéne lennie a nagyon megérthető karaternek nem?? de csak egy kis köcsög szerintem. Már bocs az erős szavakért. Kira mindig azért pörgött be mert meg akarta védeni az Archangelt ez a shinn kölyök meg csak azért mert bedurran a feje.. nem azért mert meghalnak a barátai vagy valami csak egyszerűáen elgurulnak a gyógyszerei... számomra abszolút antipatikus és unszimpatikus az a srác. ÉS még mindig nem tudok Cagalli teszetoszaságával mit kezdeni, meg azzal, hogy Athran-t így megvezették de valami kegyetlenül... -
#7231 most néztem a 97.-et
(amikor Kirara lelépett) -
Gábor #7230 Most már érted, hogy miért nyilatkoztam azt, h felemás érzéseim vannak a szériával kapcsoltaban? -
Gábor #7229 Melyik epizódnál tartasz? -
#7228 majd csak jövő hónapban. most még inuyashát nézek. :) -
#7227 Bocs:D Aszittem mán mindenki Látta:)
Akkor a #7225
SPOILER -
#7226 írd ki ha spoilert írsz!
(igaz nem olvastam végig, de így is többet tudtam meg a sorozatról mint akartam) -
#7225 24. résznél tartok A Seed Destinyben és megkockáztatom, hogy ez még talán a Wingnél is gyengébb lett... Lehet hogy az alapszitu jó, de a Gundamokra jellemző egész háborút átölelő katartikus érzés nekem hiányzik belőle... Érzelmek mesterkéltek indokok mesterkéltek.. Athran talán kitűnik a tömegből. De mikor a Heine nevű figurát megölik és valahogy nem éreztem semmit ő mégis felkiált holott ismerhette kb 2 hete (szerethető karakter volt de a semmiből jött és a semmibe ment).... Egyáltalán nem éreztem azt, mint amikor a szerény és igazán szerethető Nicole meghalt az eredeti sorozatban... Kicsit túllihegettnek tűnik kicsit erőltetettnek.. Nagyjából amár a main plot végét is sejtem mi lesz a vége de ezt még majd meglátom... De alapól nem fogott meg... Cagalli karaktere nekem nem tetszik hova lett az én megmondom a frankót stílus?? a szókimondás és a mindenre való válaszkeresés??? Ott áll tétlenül a suezi csatánál a csatorna közepén a seedben fogta volna magát leszáll az oRB hajóra kiszáll a Strikeból és fejenlövi azt a barmot akihez hozzá akarták adni.. itt meg?? ordít meg bömböl mint egy síró kislány hogy most miért??
Eléggé pathetic az egész... Az eredeti jellemek amikért szerettem a fősorozatot hiányoznak:( Ha most a Sivatagi tigris (ugye a Waldfeld) és Ramius köüzött románc lesz majd a filmben és letörlöm az egészet a picsába.. hisz eredetileg Mu Lafraga az életét adta Ramiusért...
Szóval fenntartásaim vannak.... Rosszabb lett mint vártam:( A Seednél a 20 résznél már le sem tudtam tenni és 2 nap alatt megnéztem az egészet!!! Ezt?? 4 részenként felkelek elmegyek ezt azt csinálni fórumba írok és nem érdekel már alig:( -
#7224 bwááá! de szar helyen ért véget az új gantz manga! baxa meg! most még legalább 100 fejezet kéne még! xD -
#7223 Nagyon szép :)
BLOOD + SPOILER
Én a "halós" résznél akadtam ki a virágok meg az árnyékok... überfasza! :) -
#7222 Igen nagyon jólelkű... ; ) :DDDDDDD -
#7221 Nézem a Destiny-t éppen és feltűnt valami:) Mintha Lauchs Clyne-nak (Kira barátnőjének) egyre nagyobb lenne a "szíve" ha tudjátok mire gondolok:D (fújjj úgy beszélek mint egy 50-en éves perverz disznó:D) -
Prof William #7220 A Soult Takert ismeri valaki? Jó? -
#7219 Okt. 14. Még két nap [kéztördel, türelmetlen] -
#7218 NA asszem elkezdem leszedni a Seed destiny-t:) ha jól olvastam akkor ez a folytatása a Seed-nek és nem alternatív univerzum:) -
#7217 pedig kicsit sem hasonlítanak ^^ -
#7216 Blood+ nagyon tetszett. Igen, nagyjából ezt vártam, nem kellett csalódnom. Nagy reményekkel nézek a sorozat elé, szép munka -
#7215 Bocs igazad van kevertem midig akettőt:D -
#7214 "Blood nagyon tetszik határozottan pedig a Bloodlust nem volt soha a kedvencem."
Ezt most kivételsen elnézem. :)
Blood - The last vampire nem egyenlő a Vampire Hunter D - Bloodlust-tal. Szóval ne is próbáld hasonlítgatni a kettőt. -
#7213 Vélemények:) Bleach dupla nagyon jó volt^^ Csak megint az a rohadt "To Be continued"
Blood nagyon tetszik határozottan pedig a Bloodlust nem volt soha a kedvencem... A sorozat viszont tetszik mert SAYA múltjáról van benne szóü (vagyis az is benne van) -
#7212 október 14 volt. valószínűleg az a manga megjelenésének dátuma volt, nem pedig a fordításnak... :S
szal egy kicsit szerintem annál többet kell várnunk... :( -
#7211 Bleach nálam 160k-val jött le, 20k lekorlátozott feltöltéssel
Blood+ most még elég lassú, mert 5 perce töltöm, az 12k-val jön le és 22k-val fel. :D
meg köszi a Blood+ linket! (1 ideje már vártam ezt a sorozatot) -
Prof William #7210 Majd írjátok meg milyen! -
#7209 NA most már megy nálam volt gebasz:) Anyám gépén a Nimo Pack bekavart:) -
#7208 hmm csak lejött a Blood de nekem egy nagy zöld tömörítési hiba az egész valaki másnál esetleg eredmény??? -
#7207 Nektek is 9-10 K-val jön a Blood?? a dattebayo Bleach meg max 50-el??
Valami el van cseszve nálam lehet megint:( -
#7206 ne is mond vazze... várom már nagyon... evil genius kapkodhatná magát:D Azt írták ,hogy october 14-ig:D vagy 24 volt?? -
#7205 Nemsokára Berserk nekszt epizód... -
#7204 Nem a Last Vampiret várom vissza, hisz Saya is megváltozott, valószínűleg a világ is... -
#7203 Így van majd meglátjuk... ^_^ -
#7202 Értem.
Abban igazad van hogy egy rész alapján hülyeség ítélkezni, ezt a GunGravenél már megtanultam. Nem is írtam le a sorozatot, csak engem zavar hogy semmi köze az első részhez. Ettől még lehet jó történet, persze, ezt majd még meglátjuk a továbbiakvan.... -
#7201 Ha az várod, hogy a Blood D- Bloodlustot kapod viszot fogsz szerintem mert ez is alternatív világos dolog de mondom butaság egy 26 részes sorozatot elásni azért mert nem látod viszont a kedvenceidet abban a formában ahogy megszoktad... -
#7200 Egy rész alapján hülyeség ítélkezned....
Franchise pedig azt jelenti hogy az alapelvek ugyanazok mégis minden más valami ismerős van benne mégis más mint a Franchise többi tagja... A Marketing tudomány és a Közgazdaságtanban máshogy van megfogalmazva de filmek esetén ilyesmit jelent:)
Plédául a CSI A CSI: Miami és a CSI: New York egyazon frnachise ba tartoznak ugyanaz az ember készítteti őket ugyanarra a jólmeggondolt sémára mégis a hely az idő a szereplők tlejesen mások. Érted?? a gundam sorozatok is a Nagy Gundam Franchise részei amely a 80 -as évek eleje óta hódit világszerte. ÉS egyik sorozatnak sincs köze a másikhoz!!! -
#7199 Nah végre. Remélem ebben nem kell csalódnom!
Szedem, kössz a linket. -
#7198 "Miért szerinted mi hajtja őket??? a rajongói levelek?"
Igen, sajnos el kell ismernem a filmipar a pénzre épül semmi másra. Talán túl naív voltam hogy mást vártam.....
Franchise? Bocs ez a fogalom nálam új.
Nálam ha valamire azt mondják hogy folytatás, akkor elvárom hogy valami köze legyen az előző részhez, és nem csak rajz ill. szereplők terén. Persze, értemén, köze sincs az első részhez, na de pont ez a baj! Lehet csak én gondolom így, de engem az első részben nem csak a szereplők sajátosságai, vagy a szép rajz fogott meg, hanem maga a világ.
Csalódtam, mert nem ezt vártam! És tény, hogy visszavártam, Natsukit, Akanet, és a többieket, de emellett a világot is. Ezt az új világot nem rám szabták.... -
Prof William #7197 Majd írjátok meg milyen! A főhős nagyon megváltozott, de biztos jó lessz a sorozat!
Majd ha a Otome részek jönhnek azokhoz is adjatok linket. (Legalább nem kell keresgélni.) -
#7196 húzom lefelé... thx