FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ao Ashi (AniDB): A szegény családból származó Aoi egy nevesincs vidéki iskolában focizik, az egész életét ez tölti ki. Egy nagy kiugrási lehetőség előtt elveszti a fejét, nagyot hibázik, és a csapata veszít, ezzel ő elbukik egy középiskolai sport ösztöndíjat is, de véletlenül a helyszínen van egy híres tokiói focis iskola edzője is, aki meglát egy különleges, ritka tehetséget benne, és kis hezitálás után elhívja egy próbajátékra. Aoi nem ért a taktikához, a technikája csapnivaló, roppant önző és lobbanékony természet, nem lesz könnyű dolga, ha be akarja teljesíteni álmát, hogy profi focista legyen belőle...
A mangájával naprakész vagyok, kezdettől fogva követem, bár volt már párszor, hogy abbahagyom. Nem a legjobb a stílusban, szerintem a Be Blues jobb nála (a Blue Lock is, de az teljesen más kategória), ráadásul ennek a szerzője is abban éli ki magát, hogy szadizza a hősét és egyre mélyebbre és mélyebbre nyomja (mondjuk nem annyira durva a helyzet, mint a DAYS esetén), plusz rengeteg felesleges fejezet szól az aktuális ellenfelek kulcsjátékosairól, nehézségeiről, és felemelkedéséről. Nem tudom, az anime mennyire tér majd ki ezekre, egyelőre követi az eredetit, szóval valószínűleg itt is ez lesz, ami azt is jelentheti, hogy hamarabb lesz vége, mint ahogy Aoi keserves kínlódása és lassú felemelkedése végre gyümölcsözőre fordulna (időnként...).