kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Na én bejeztem mára a 31. rész előtt.. ennek semmi értelme nincsen.. nincs érzelmi töltés benne ami végigvinne a sorozaton egyszerűen nem tud megfogni....eljutok arra szintre, hogy szenvedés néznem:(

Sajnálom de én lehet nem nézem ezt végig a héten...Sőt lehet egyáltalán.. pedig akkora lelkesedéssel vágtam neki

SPOILR!!!!!!!!!

Az meg kifejezetten nevetséges, hogy egy csomó részt az eredeti sorozatból lopott jelenettel töltenek fel... Broáf... Mintha nem tudtak volna semmit kitalálni... Nem tudok mit kezdeni a konfliktusokkal:( valami nagyon nagynak kell történnie hogy meglepődjek... holott az első sorozatban ahhoz hogy potyogjanak a könnyeim elég volt az is hogy az általam nagyon útált Flay-t megöljék... NINCS jellemfejlődés!!! Azt hiszem ez az ami hiányzik.. Mintha senkire semmilyen hatással nem lenne az hogy emberek halnak meg körülöttük...