kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    24. résznél tartok A Seed Destinyben és megkockáztatom, hogy ez még talán a Wingnél is gyengébb lett... Lehet hogy az alapszitu jó, de a Gundamokra jellemző egész háborút átölelő katartikus érzés nekem hiányzik belőle... Érzelmek mesterkéltek indokok mesterkéltek.. Athran talán kitűnik a tömegből. De mikor a Heine nevű figurát megölik és valahogy nem éreztem semmit ő mégis felkiált holott ismerhette kb 2 hete (szerethető karakter volt de a semmiből jött és a semmibe ment).... Egyáltalán nem éreztem azt, mint amikor a szerény és igazán szerethető Nicole meghalt az eredeti sorozatban... Kicsit túllihegettnek tűnik kicsit erőltetettnek.. Nagyjából amár a main plot végét is sejtem mi lesz a vége de ezt még majd meglátom... De alapól nem fogott meg... Cagalli karaktere nekem nem tetszik hova lett az én megmondom a frankót stílus?? a szókimondás és a mindenre való válaszkeresés??? Ott áll tétlenül a suezi csatánál a csatorna közepén a seedben fogta volna magát leszáll az oRB hajóra kiszáll a Strikeból és fejenlövi azt a barmot akihez hozzá akarták adni.. itt meg?? ordít meg bömböl mint egy síró kislány hogy most miért??

Eléggé pathetic az egész... Az eredeti jellemek amikért szerettem a fősorozatot hiányoznak:( Ha most a Sivatagi tigris (ugye a Waldfeld) és Ramius köüzött románc lesz majd a filmben és letörlöm az egészet a picsába.. hisz eredetileg Mu Lafraga az életét adta Ramiusért...

Szóval fenntartásaim vannak.... Rosszabb lett mint vártam:( A Seednél a 20 résznél már le sem tudtam tenni és 2 nap alatt megnéztem az egészet!!! Ezt?? 4 részenként felkelek elmegyek ezt azt csinálni fórumba írok és nem érdekel már alig:(