FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Ez olyan mintha a haszon hajtaná őket"
Miért szerinted mi hajtja őket??? a rajongói levelek?
Egyébként nem hiszem, hogy attól, hogy ismerős szereplőket vagy szereplőket teljesen átvéve szerepeltetnek egy másik sorozatban (vagy éppen egy alternatív univerzumban (lásd GITS SAC és Síma GITS az SAC is csak egy alternatív univerzum volt) csalódnunk kellene. Én pl imádtam a Vandreadben DITA-t vagy a Saber Marionette-ben Lime személyiségét és szeretem hogyha gy sorozatban találok hozzájuk hasonlóakat mert így könyebben megszokom a világot. A sorozatokat külön kell kezelni egymástól mégha vannak is utalások, mert ha a készítők új címet adtak neki akkor az nem folytatás hanem egy alternatív univerzum amit viszont baromság összehasonlítani az előző show-al.. pláne párhuzamokat vonni...
A MAI OTOME nem folytatás hanem a Franchise következő darabja. Az ilyenre legjobb példa a Gundam Franchise. ÉS ott is nagyon jól működött hogy egymáshoz hasonlóak a főszereplők és ismerős arcok fel-feltűnnek minden sorozatban és vonalakbana világ is hasonló mégis rengeteg a különbség...
Ne legyetek földhözragadtak és engedjétek el a fantáziátokat:P