FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mai Otome:
Hogy őszintén megmondjam, csalódtam. Nem ezt vártam, időben nagyon előre járunk, és tényleg a szereplőkön kívül nincs túl sok köze az első részhez. Engem ez tulajdonképen zavar. Pl a szereplők hogy jutottak ilyen magas pozícióba? Mióta van királyság, stb. stb. De nem ítélek előre, megnézzük hogy alakul a történet, aztán meglátjuk mennyi köze van az első részhez, ha már egyszer folytatás! A továbbiakban remélem kiderülnek a dolgok, és meglesznek a válaszok is.
Amúgy mintha hasonlóságok lennének az NGEvel, nekem legalábbis az ugrott be róla hirtelen. De lehet hogy ez csak a hadsereg és a végén a slave (amúgy ez egy child nem?) miatt van, ami eléggé hasonlított egy evangelionra.
Akkor ez most minden péntekenként jön? Ha valaki nagyon ráér dobhatna be linket a topikba csak emlékeztetőül. Thnx....