kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • TBTPumpa
    lol
    Én meg azt vártam, hogy mikor megy férjhez, de akkor már meg is történt. WTF
    Ismerőseim (akik ott élnek) mondták, hogy Japánoknál nem igazán szokás ezt világgá kürtölni és eléggé zárkózottak ott az emberek (mindenféle szempontból). Félnek, hogy mit mond a másik. Nálunk ugye ez nem divat, mi már nem foglalkozunk azzal, ki mit mond rólunk. Náluk mindenki elvégzi a kis dolgát, aztán hazamegy a kis lakásába/házába, ha nem kapja el a bulihangulat Tokióban.
    Persze a reklámanyagokban, videókban, fellépéseken mindenki a jobbik, aranyosabb oldalát mutatja, viszont az csak addig tart, ameddig a produkció (a függöny legördülése után vár az igazi világ). A magánÉLET egész más és több helyen is olvasom, hogy rengetegen küzdenek különféle mentális problémákkal (előadók is).

Én mondjuk ASCA-ról sem gondoltam volna az eddigi megnyilvánulásai után (csupaszív lány, igyekszik mindenkit jobb kedvre deríteni, állandóan mosolyog és az a csodás mosoly!), hogy depresszióval küzd, illetve retteg az egyedülléttől (társfüggőség?).
    Legalábbis a nemrég indult rajongói klubjában (egyedüli európaiként/magyarként beengedtek oda is) erre tudok következtetni (a blogja alapján, amibe naponta ír). Eddig is egy törékeny és érzékeny csajnak tartottam, de ezek után...

Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy ideje lenne csendben maradnom, nem panaszkodni és fennakadni mindenen, mert akármerre nézek, csak azt látom, hogy az emberek mennyivel rosszabb körülmények között élnek, mint én.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.10. 16:00:34