FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igazad lehet. Minden komolyabb előadót kétszer énekeltettek meg eddig. A Scar/let dinamikusabb, gyorsabb dal. Nem hiszem, hogy az lesz a választás. Valószínűbb az, hogy egy lassú szám jön az új nagylemezről. Első nagylemeze. Nagy szó.
Amúgy meg karácsony van. 14-n meg jön LiSA LEO Nine nagylemeze, meg a a kislemez is, Amin az a bizonyos zene érkezik(Homura). Nagyon kíváncsi vagyok rá. Nagyon keveset hallottunk belőle eddig. Csak ami a Demon Slayer mozi előzetesében elhangzik.
Vagy nagyon jó lesz és szanaszét fogom hallgatni (remélem), vagy halovány lesz és mindenki csalódott lesz. Másnap meg Jön a mozi belőle (hogy legyen anime utalás is a posztomban, mert a végén el leszek átkozva). Remélhetőleg fordítás után meg tudom magam is majd egyszer nézni.
Amúgy LiSA meg a párja inkább babázhatna már. Nem ismerem arrafelé a szokásokat, de a nők ott is nőből vannak. Nem kellene ezt a dolgot sokáig húzni-halasztani. Nem tini lány már. Bár ahogyan a jóember instagram oldalát megtekintettem, ő kb egy tizenéves kölyök szintjén ragadt, ha a képeket nézem. Remélem, ennél azért komolyabb ember.
Számomra az is teljesen érthetetlen, hogy az oldalán meg sem említette, hogy megnősült. Tudom, más világ, más szokások, de azért na. Ha nekem sikerülne egy ilyen különleges, csinos nőt feleségül vennem, fűnek-fának eldicsekednék vele.
Mondjuk LiSA sem erőltette meg magát a dologban. Egyik nap kiposztolta, hogy férjhez ment - persze kép nélkül - , másik nap meg egy pulóveres, cicásan néző képpel jelezte, hogy ő most boldog. Ennyi. Másnap már a kutyájáról posztolt, következőleg meg a sminkesével, vagy ki a bánat ott hátul az a liba.
Engem csak az zavar a dologban, hogy mind a ketten a rajongóikból élnek (szó szerint). Egy jó fotós által beállított, szép, izléses közös kép azért járt volna a rajongó tábornak. Semmi extra. Csak közös kép legyen.