kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nagydög
    Itt az uj anime szezon:
    Majo no Tabitabi: Nekem ugy tunik, Kino no Tabi csak boszorkannyal. Meg akarmi lehet belole.

100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatte Iru: Isekai/game. "Te nyerted a foldmuves kasztot. Hajra!" Meg akarmi is lehet belole.

Assault Lily - Bouquet: Cuki lanyok bazi nagy fegyverekkel szornyek ellen.

Senyoku no Sigrdrifa: Cuki lanyok vintage harci gepekkel CGI szornyek ellen. Az elso resz feleig tekergettem, ott teljesen feladtam

Jujutsu Kaisen: Teliver shounen. Az elso resz nem volt rossz egyaltalan.

Iwa Kakeru! Sport Climbing Girls: Cuki lanyok falat masznak. En szeretem az ilyesmit, de ez valahogy uresnek tunik.

Mahouka Koukou no Rettousei - Raihousha Hen: Folytatas. Magus iskola. Nagyon op fohos. Nem ismerem az erdetijet. Nekem ez is eleg erdektelennek tunik.

Munou na Nana: Szuper kepessegu gyerekek az emberiseg ellensegeinek legyozesere edzenek egy felreeso szigeten levo iskolaban. Van benne valami furan nyugtalanito. Jo lehet.

Tonikaku Kawaii: Romantikus komedia. Annyira nincs ertelme az alap szituacionak, hogy meg erdekes is lehet.

Kami-tachi ni Hirowareta Otoko: Megegy isekai. Kisse Slime es Bookworm utanerzesnek tunik. Egyelore megtartom.

DanMachi S3 DanMachi S3. Ennyi.

A szezon tobbi animeje meg vagy nem indult el, vagy meg nem lattam.