FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Weathering with you: Sor került rá végre nálam is és megtekintettem. Összességében tetszett. A világot nem fogja szerintem megváltani, de amúgy jó kis történet volt.
A grafika az természetesen kiváló. A zenékkel sem volt semmi bajom. Kár, hogy gakorlatilag egyetlen komolyabb hangvételű számra próbálták a dolgokat felépíteni.
A szereplők, szinkron hangok is tetszettek. Itt jegyzem meg, hogy a magyar felirat is szépen és jól lett elkészítve (Köszönet érte!) Egy-két apróbb hibát fedeztem fel csak benne, de nem volt zavaró.
Ami viszont nem tetszett, hogy A 100%-ig Napfény hozó lány, mikor ismert lett, hirtelen leült a történet. Mintha a film készítőjének elfogyott volna az ötlete, hogy merre is vegye az irányt. Ez bizony nagyon érződött.
Nem tetszett a sok repkedés. Számomra olyannak tűnt, mintha egy zeneszámban elfelejtette volna az énekes-előadó a szöveget és csak lalalázna. Kb olyan volt a filmben számomra ez az értelmetlen repkedés.
Nem tetszett ezenkívül a fegyver téma kör sem. Ha komolyan gondolják a dolgot, ezt is komolyabban kellett volna. Ha meg csak ilyen semmit mondóan, felületesen, akkor meg felesleges volt bele tenni a történetbe.
Számomra nem lesz többször nézős, mint a Kimi no nawa története.
Ha már itt tartunk, meglepett az a pillanat, mikor - három órás válogatást követően - megláttuk az eladó hölgy arcát.
Nosza! -jegyeztem meg. Megállítottam a filmet és megnéztem a névtáblát. Rá kerestem a neten a wiki-n.
Érdekes húzás volt a rendezőtől. Bár nem számoltam utána, hogy az évszámokba beleillik-e a dolog.
Ettől függetlenül kedves dolog volt.
Aki még nem látta a történetet, válasszon ki egy jó esős napot - most úgy sem kell sokat válogatni - és nézze meg a Napfényhozó lány történetét.