72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gleipnir
Genres: Action, Mystery, Supernatural, Ecchi, Seinen
-
Weathering with you: Sor került rá végre nálam is és megtekintettem. Összességében tetszett. A világot nem fogja szerintem megváltani, de amúgy jó kis történet volt.
A grafika az természetesen kiváló. A zenékkel sem volt semmi bajom. Kár, hogy gakorlatilag egyetlen komolyabb hangvételű számra próbálták a dolgokat felépíteni.
A szereplők, szinkron hangok is tetszettek. Itt jegyzem meg, hogy a magyar felirat is szépen és jól lett elkészítve (Köszönet érte!) Egy-két apróbb hibát fedeztem fel csak benne, de nem volt zavaró.
Ami viszont nem tetszett, hogy A 100%-ig Napfény hozó lány, mikor ismert lett, hirtelen leült a történet. Mintha a film készítőjének elfogyott volna az ötlete, hogy merre is vegye az irányt. Ez bizony nagyon érződött.
Nem tetszett a sok repkedés. Számomra olyannak tűnt, mintha egy zeneszámban elfelejtette volna az énekes-előadó a szöveget és csak lalalázna. Kb olyan volt a filmben számomra ez az értelmetlen repkedés.
Nem tetszett ezenkívül a fegyver téma kör sem. Ha komolyan gondolják a dolgot, ezt is komolyabban kellett volna. Ha meg csak ilyen semmit mondóan, felületesen, akkor meg felesleges volt bele tenni a történetbe.
Számomra nem lesz többször nézős, mint a Kimi no nawa története.
Ha már itt tartunk, meglepett az a pillanat, mikor - három órás válogatást követően - megláttuk az eladó hölgy arcát.
Nosza! -jegyeztem meg. Megállítottam a filmet és megnéztem a névtáblát. Rá kerestem a neten a wiki-n.
Érdekes húzás volt a rendezőtől. Bár nem számoltam utána, hogy az évszámokba beleillik-e a dolog.
Ettől függetlenül kedves dolog volt.
Aki még nem látta a történetet, válasszon ki egy jó esős napot - most úgy sem kell sokat válogatni - és nézze meg a Napfényhozó lány történetét.
-
Nem is igaz. Valaki Március 20-án beteget akart jelenteni, hogy azonnal játszhasson a Doom Eternallal, csak kicsit túltolta
-
A Covid-ot is lehet azért eresztették a világra, hogy az új Eva filmet még később adhassák ki. :-o -
...és az állandóan újrázott filmekből... :P -
valsz Eva egy vagyont termelt ki ezekből a szar merchekből... :D -
Evangelion szemcseppek(!) és borotva a fanoknak... -
Mi a faszrol beszelsz???? -
Nagydög #71682 Na, megint egy.
BTW.: Csocso, hogy erzed magad te, mint vilag es mint politikailag korrekt?
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.06.02. 15:29:29 -
Ashlara #71681 Nem is csodálom, hogy nem lett annyira sikeres, mint a Your Name.
Hisz' nincs benne se néger karakter és a női karakterek is nőnek néznek ki és ráadásul még úgy is viselkednek. Felháborító! A Japánok mégis hogy gondolták ezt? Ilyen politikailag nem korrekt alkotással nem lehet meghódítani a világot!
Abban sem volt ez a két dolog, de 2006-ban még nem volt ennyire szenzitív a világ ilyesmire. -
Hat egyaltalan nem volt nagy durranas a Weathering with you. Nulla szivszorito dolog. Karakterek jok voltak. Latvany az csillagos otos. Enekek is jok voltak de a felirat szar volt es azt jelenitette meg a tv a faszom beszelgetesek helyett...Vagom ez nem a film hibaja, de akkor is messze van egy Your Name-tol -
Weathering with you vegre kint van BR ripben. -
Végre. Odabaszós lesz. Spoileres természetesen,aki nem nézte eddig - tudom sokan itt nem szeretik, mert menő fikázni a "divat" sorozatokat 
-
ZeroProcess #71677 A Somali-nak biztos, nem lesz egyhamar 2. évada mert szinte az összes eddig megjelent manga fejezetet adoptálta. A mangából meg elég ritkán jön ki új kötet, az eddigiek is 5 év alatt jöttek, szal egy második évadra való manga alapanyag ilyen tempóban 5 év múlva lesz. -
Az első évad 12 részes volt és már lefutott, hogy lesz-e második évad azt nem tudom. -
jo volt? vege van mar? en meguntam kb a 7-8 epizodnal. -
Somali to Mori no Kamisama
Klasszikus stílusú anime, még gyerekmesének is elmenne csak a történet nem kicsiknek való, amikor kislány kuncog az jópofa.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.05.19. 22:55:04 -
Így, hogy gyakorlatilag csak pár sorozat van, legalább mindegyiket lehet nézni. :-D -
Nekem a könyvtáros lolin kívül semmi nincs, úgyhogy elővettem régi sorozatokat. -
azért ez még mindig nem az az armageddon, amit először említettél. Amúgy meg van mit nézni, nem nagy kaland... -
A nyári bemutatók közül párat már eltoltak októberre. van, amit egyenesen jövő januárra, a mostani szezonban félbeszakad sorozatok meg június közepe/vége előtt nem fognak elkezdődni. A legnagyobb probléma a hangfelvételek készítése, ezért borul minden. -
kongatod itt a vészharangokat... -
Esetleg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
uraharashop? animegun? -
Alex2 #71666 sziasztok, régen ismertem egy oldalt amin fenn voltak letölthető állapotban pl a yugioh eredetiszinkron magyar égetett fel,irattal, illetve rengeteg anime, regisztálni kellett az oldalra de sajnos már nem emlékszek melyik oldal volt ez, valaki esetleg tudja miről beszélek? -
Enen no Shouboutai
Nem rossz anime, harcok közben becsúszik néha egy-két poén, ahogy az animében is elhangzik itt mindenki hülye
-
"De ők nem féltesók voltak... és mindketten hímek? :-D"
NEEEEEEEEEEEEE XD
Amúgy Sesshoumaru felnevelt magának egy asszonyt vajon? :) (Rin-chan) -
Jobb, ha kezditek elővenni a rég betárazott, félrerakott animéket, mert ahogy kinéz, a tavaszi szezonnak már lőttek, a nyárt pedig egy az egyben törlik... -
attól még lehetnek lányaik :) -
Konkrétan Raditz és Cell legyőzésétől eltekintve végig Gokué a főszerep. :-D
"The daughters of Sesshoumaru and Inuyasha set out on a journey transcending time!"
De ők nem féltesók voltak... és mindketten hímek? :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.12. 05:57:40 -
Azt én is láttam, hogy kölkökkel viszik tovább. Nekem mondjuk a Dragon Ball Z jobban eszembe jut róla, bár az igaz, hogy abban Goku is sok szerepet kapott, nem csak Gohan. -
ilyen boruto jellegű folytatás ez csak. Azt hittem először, hogy inuyasháékkal folytatják... -
Hehh, InuYasha folytatás? :D Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi -
Én Yesterday wo Utatte-t nézem most, NHK ra hivatkozva ajanlotta animplanet, az se rossz:) -
Ma befejeztem a Welcome to the NHK darát, tipikus 10/10 anime nálam.
Emlékszem pár éve belekezdtem, de az első pár rész után valahogy nem nézette magát, aztán így az 5-6. résztől ment a dara:D
Belekukkantottam a mangába, mert írták sokan, hogy ott másabbak a karakterek, illetve részletesebbek és tényleg, sőt még máshol is történnek dolgok és az alapján a pár fejezet után amit átlapoztam még azt is aláírom, hogy érdekesebbek a karakterek. Viszont az anime olyan erős hangulatot hozott, amit egy manga a büdös életbe nem tud behozni. Nagyon ritkán mondom vagy inkább tűnik ki nekem egy anime zenei része, de itt elképesztően erős volt a zenei aláfestés és zenék használata.
Talán amibe eltér a manga és anime, hogy az anime sokkal "reálisabban", "életszagúbban" mutatja be a történetet annak ellenére, hogy azért animéhez hűen túltolja azért amennyire tudja.
Ez a bátran ajánlanám, de közbe mégsem, mert eleve a témája is olyan, plusz elég lehúzó. Az ending is tetszett, amolyan keserédes, de életszerű. -
Anime vs Netflix adaptation: 
-
;-)
Tuti, hogy angol volt az illeto. :-) -
alligator, good jobbu.... -
én 10 percig bírtam. Annyira eröltetett volt nekem az egész... -
Gleipnir egesz kellemes eddig.