kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Maala
    Hétvégén felhoztam magamat Black Cloverből, és wow, amilyen rosszul indult a sorozat, annyira beérett így a végére. Ezért szerettem anno egyszerre több shounent olvasni (és ezért zseniális mindig "A hármast" említeni), mert hiába van 1 vagy 2 épp építkezős fázisában az adott story arcnak, a maradékban mindig teljes gőzzel döngetik. A mangát az első anime rész után kezdtem, és az anime 87. részéig olvastam (tartalomban) pár nap alatt, aztán most visszatértem az animéhez, és ami fogadott, az egy tök jól megcsinált animáció, Asta VA-jának a rendezőjére is rászóltak, hogy "normálisan, Pista"... A tartalom a mangából adott, de itt tényleg pörgés volt, elment 90-125. részig anélkül, hogy leült volna. Az openingek, endingek között olyan jók is voltak, hogy nem ugrottam át őket egyszer sem (főleg a 10. OP, 2 napja megy folyamatosan). De tuti, hogy a nagyobb fightokat a korábbi fejezetből is visszanézek, élén Noelle lvlupjával. :-)
    Rossz hír, hogy 15 chapternyire behozta a mangát, így valszeg fillerévszak jön... :-D (Anno Naruto Shipp animet is akkor hagytam abba végleg, amikor Cápalit leverték, aztán jött vagy X évnyi filler. No thx. :D)

Szóval ez tuti maradós lesz most már, most a 4 nap alatt még BNHA-t és Dr. Stonet felhúzom szintre, ha már OP-hoz és AoT-hez nem nyúltam évek óta. Remélem, azokban is lesz 1-2 ON FIRE rész. :-)