kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Maala
    Weathering with you vélemény:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A zene miatt alulmaradt a Kimi no na Wa 9/10-ével szemben nálam, zene téren avatatlan nyugati fülemnek kb ugyanazt a refrént (de legalábbis ugyannak a dalnak különböző versszakait) ismétlik minden egyes epic momentben ugyanarra a dallamra, ez kicsit rossz szájízt hagyott, mivel semmilyen művészi indokot nem találtam így elsőre, hogy ez így legyen. :-| És ez nálam kevés.
    De story epik és kíváncsivá tesz, hogy tényleg van-e ilyen folklór amúgy amiből ezt kiszőtték;
    Ending nem sima copout "képzeljamitszeretnélbuzikám", mint a legtöbb japán cuccnál, és a betacuck ML is magához tért a végére LOL; Animáció pedig 3D-vel együtt is fasza, ilyen rajzolt tüzijátékot még nem láttam ott sem, ahol kellett volna. :-o Kérdés, hogy mivel 24 fps videó volt, és azért láttam kevésbé "smoothnak" pár helyen, de ezt majd a BD kiadás megmutatja

Összességében nálam 8/10.