kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • cateran
    Ezen meglepodtem..annyi logikai hiba, kovetkezetlenseg es netto baromsag volt a Nanase arcban, hogy csak amultam es bamultam es mar csak kinomban neztem vegig, hogy mehet-e meg lejjebb

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1 sub-sub-subgenre website (termeszetfeletti/szellemek/Nanase, ami raadasul erosen lokalis) es annak latogatottsaga eleg ahhoz, hogy a semmibol elohuzzon 1 - a valo vilagra is hatni kepes - szellemet....aham...Hol vannak azok a mitologiai es vallasi lenyek, amikben vilagszerte millioszor tobben hisznek? Azok hogy-hogy nincsenek semmifele hatassal a vilagra? Hogy a fenebe lehet, hogy a weboldal forumreszlege pont akkor olvasta a bejegyzeseket, amikor be lettek irva es igy le tudtak gyengiteni Nanaset? Amugy az a 8-10 emberke volt az egesz hithu gyulekezet? Csak nehany az egbekialto baromsagokbol

Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.04.09. 14:49:07