72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kapóra jött hogy van mire fogni.... -
most visszatoltak a megjeleneset a corona virus miatt -
apa kezdődik......
-
Ez még kimaradt: Appare Ranman! (AniDB): Valamikor a 19-20. század fordulóján egy excentrikus japán feltaláló és egy félős szamuráj a véletlenek különös játéka miatt egy gőzhajóval áthajóznak Amerikába. Mivel nincs pénzük hazatérni, beneveznek a 10,000 dolláros fődíjú Transz-Amerika versenyre...
Kb. mint a Wacky Race és hasonlók, mindenféle túlspilázottra épített gőzjárgányok versenyeznek LA-től NY-ig. Az első rész nem volt valami nagy szám, plusz számomra nézhetetlen a főhős feltaláló arca és stílusa. -
Azért dolgozgatnak rendesen. Januári koncert ugyan, de na.
Babymetal+Avenger+Kami Band 1+Kami Band 2. Egyszerre a színpadon.
Kíváncsi leszek majd a koncert DVD-re. Már ha lesz olyan. A felvételek alapján várható a dolog.
Szerk: Közben beleolvastam a hozzászólásokba is.
Itt a WOWOW verzió linkja: Babymetal
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.04.14. 10:35:22 -
Ezen azért felsirtam Tanya the Evil movie közben:D Tudják hogy mukodik a kommunista kommunikacio :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Október 16... akkor 2021 végén érkezhet Blu-ray verzióban is. 
Új trailer:
-
Mindjárt kezdődik a második nap stream-je.
-
Holnap meg egy Hiroyuki Sawano koncert lesz még 2019-ből:
Gondolom őt főleg nem kell bemutatni ebben a topikban.
Jöhetnek az anime opening/ending témák dögivel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 20:04:14 -
Nekem így is tetszett. Láttam már ezerszer a koncertet, de nem baj.
Lehetett volna bizonyára, de az is lehet, hogy ők is otthon vannak és igyekeznek vigyázni magukra. -
ez így csalódás. Azt hittem valami tényleg élőt fognak nyomni. Bőven össze lehetett volna hozni... -
Get back to your fucking robot, Shinji!
Nagyon, nagyon, nagyon sok cuccban ez a felütés amúgy. :-) Inkább azt nézd, hogy hányszor utalnak arra, hogy vmi latent powerje lesz az MC-nek, amiből majd jöhet a zero to hero moment, kb. pont akkor, amikor már unnád meg az egészet és dobnád a picsába valami jobbért. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.04.10. 13:24:28 -
Babymetal koncert van a YT-n. Igaz 2016-s, de akkor is. Maradj otthon program keretében Live stream.
Ha van kedvetek nosztalgiázni, érdemes nézni.
-
Nagydög #71597 Ne csinald ezt velem! A spektrum ket ellentetes vegerol indulnak. A hercegno, aki ebbe szuletett es gondolom egesz eleteben erre neveltek, meg a csoringer kissrac egy csoringer falubol, akinek a nyakaba esett az egesz. Meg jo, hogy nagy a kontraszt.
Btw.: Maga az anime nem tunik nezosnek. Nagyreszet mar az elso resznek is attekertem. -
Túl nagy a kontraszt a két karakter között. De nem áll szándékomban ítélkezni, mert ebből még jó is lehet, csupán furcsa ez az alapfelállás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 12:11:54 -
Nagydög #71595 "A feminizmus elérte Japánt is (ha eddig még nem).
Shironeko Project: Zero Chronicle
Az animében a férfi karakter sír és useless, és csak fizikai munkát tud végezni."
Latsz egy elsore erosnek tuno noi karaktert es egy elsore gyengenek tuno ferfit, es kezdodik a nyavalygas a feminizmus eloretoreserol. Grow a pair, man! -
Varhato volt... -
Azt mondod olyan mint az NGE...? -
A feminizmus elérte Japánt is (ha eddig még nem).
Shironeko Project: Zero Chronicle
Az animében a férfi karakter sír és useless, és csak fizikai munkát tud végezni.
A női karakter eleve királynő, gyönyörű, OP és képes egymaga megvédeni a teljes birodalmat, ő dolgoztat másokat.
Persze, innét lehet a karakterfejlődést elindítani, de nah, ez eddig nem igazán volt jellemző. Ekkora különbségek nem voltak férfi és női karakterek között.
És ez az anime siet. Nem tudom hova, de túl sok minden akar egyszerre történni benne indokolatlanul, a jelenetek meg el vannak vagdosva, hogy minél előbb átugorjunk a másik jelenetre. Nagyon meglepő a többi sorozathoz képest. Ennyire időre kellett szállítani ezt a cuccot? :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 11:40:59 -
Sword Art Online Alicization War of Underworld 2nd Cour Delayed to July Due to Coronavirus
Just kill me now please...............
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.10. 11:15:29 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Oda azért kellett a nőci véráldozata is, csak úgy működött, szimplán hittel nem. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy a halála pillanatában ki tudja választani azt a jövőt, amiben ő is él és a lény is valós. Kicsit fura, de sztem az anime logikájában működött.
- Az a fórum szerintem nem olyan, mint más fórumok. Sok animében látni a szinte azonnal frissülő, de nem chat-jellegű fórumokat. Lehet, hogy ez arrafelé jobban elterjedt, jobb a szélessáv, hogy elbírják a szerverek. Az sg is régebben frissült magától, ha egy topikban bent maradtál.
- A 8-10 hangadó ugyanolyan, mint mi 8-10-en itt. :) Ennél jóval többen olvassák a fórumot, csak nem szólnak hozzá, bár véleményük lenne és a történések kihatással vannak az ő gondolkodásukra is. MMO-kban és pl. Facebook group-okban is teljesen jól látható a 80/20 (avagy Pareto-) szabály, sőt, még rosszabb is az arány.
-
cateran #71589 Ezen meglepodtem..annyi logikai hiba, kovetkezetlenseg es netto baromsag volt a Nanase arcban, hogy csak amultam es bamultam es mar csak kinomban neztem vegig, hogy mehet-e meg lejjebb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 sub-sub-subgenre website (termeszetfeletti/szellemek/Nanase, ami raadasul erosen lokalis) es annak latogatottsaga eleg ahhoz, hogy a semmibol elohuzzon 1 - a valo vilagra is hatni kepes - szellemet....aham...Hol vannak azok a mitologiai es vallasi lenyek, amikben vilagszerte millioszor tobben hisznek? Azok hogy-hogy nincsenek semmifele hatassal a vilagra? Hogy a fenebe lehet, hogy a weboldal forumreszlege pont akkor olvasta a bejegyzeseket, amikor be lettek irva es igy le tudtak gyengiteni Nanaset? Amugy az a 8-10 emberke volt az egesz hithu gyulekezet? Csak nehany az egbekialto baromsagokbol
Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.04.09. 14:49:07 -
Nagydög #71588 Mindannyiunknak megvannak a szegyellni valo hibaink.
-
Hát, SAO még mindig a legtöbbször megnézett Anime nálam a Cross Game után, de a 3-7 részt rendre átugrom, mert csak a felesleges subwaifukat mutogatja, semmi érdekes nincs benne. :-D -
Aztán jött a felmosóbrigád.
-
Pont mint a SAO :) -
Pedig milyen jól is indult anno Re:Zero az első 2-3 részben... -
"Már ha elindul." -
Oregairu elhalasztva -
Subaru még el is megy mint pszichologiai esettanulmány, de a csajszi az csak szimplan szar :D -
Én imádtam, a jelenlegi kolléganőimre emlékeztetett. Fiatal, formás, aranyos, de agyilag sötét és igazából semmirevaló. 
Van belőle valami előzményfilm is, amiben csak Emilia szerepel. Nemrég jelent meg náluk Blu-ray és DVD lemezen.
Meg kéne venni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.08. 15:28:37 -
A hideg futkosott a hátamon attól a csajszitól... és nem jó értelemben. -
En biza az ikrek miatt.
Emiliatol es male karitol agyfaszt kaptam.; -
A Re:Zero Emilia-tan miatt volt jó.
-
Azt nem mondtam, hogy a felsoroltak, így a ReZero is biztosan jobb lesz, mint a mostani felhozatal... A ReZero-t mindenki csak az ikrek miatt nézte végig. :) Sőt, a DanMachi s3-mat valószínűleg ki fogom hagyni, mert az s2 nagyon rossz volt, nem néztem végig. -
Akkor már én is írok kis összegzés félét. Tudom, nagyon régi történet, de én nem szezonális néző vagyok. Azt nézem meg, ami esetleg érdekel.
Most a Fate történet komplexum van-volt soron.
Stay night: Ezzel kezdtem a történetet. Sok-sok álló kép, szépen megrajzolva, alig némi akció. Némi hárem beütés is érezhető volt. Végig néztem, hátha komolyodik a dolog. Értékelésem 3/5.
Zero: No majd most. Ez már nagyságrendekkel komolyabb történet volt. Kidolgozottabb is és sokkal aljasabb...akarom mondani emberibb. Voltak akciók, mozgalmas történet, sok aljas gazemberrel. Volt szimpatikus karakter is. Iscander vagy Irisviel. Igaz, teljesen más értéket képviseltek, de a maguk módján mindegyiküket kedveltem. Nem tartozik közéjük Széparcocska Saber. Szerencsére pirosfejü hülyegyerek keveset szerepelt. Ez már alapból pozitívum volt számomra.
Összességében tetszett, bár a kisfarkú japánok leszokhatnának már róla, hogy mindig, minden, atomvillanás szerü robbanásban pusztul el. Kisebb nem volt a raktárban? Értékelésem: 4/5.
Prototype: Nyúlfarknyi történet, de látok némi fantáziát a dologban. Akár így is jó lett volna. Nem értékelem, mert ahoz keveset lehetett látni.
Unlimited Blade Works: Lásd fentebb. Végre megtanultak a karakterek mozogni. Jönni-menni. Kicsit feltupírozták a történetet. Jó, tudom arrafelé úgy hívják, másik történet szál. Lónak a ****t. Kapott egy tupírt, meg újrarajzolták igényesebben. Mivel nem estem hanyatt a dolgoktól, így csak 3/5 az értékelésem.
Apocrypha. Egy ideig furcsán néztem...ki a fejemből. Vártam, hogy de majd. De nem. Nagy atom villanások, csihi - puhi, szerelmetes szőke leányzó, néha kicsit komolyabb hangvétel. Meg... pöcse van a menyasszonynak...akarom mondani a vörös leányzónak, vagy minek. Ehh. Mondjuk Hasfelmetsző Loli Jack aranyos volt. A többi elég hulladék. Úgy kb 12 éves fiúcska korosztálynak lőném be ezt a történetet. Végigszenvedtem. Főleg a vége volt szenvedés. Értékelésem: jószándékom jeléül 2/5
Extra Last Encore: Hááát... inkább nem irom ide, amit gondolok. Összesen 1,5 részt sikerült végig szenvednem. Értékelésem: 0/5.
Kaleid Liner: Háááát... ide sem írom le, amit gondolok. Láttam, sok rész, mindenféle történet szálak vannak hozzá, de... Fél részt sikerült megnéznem belőle. Nagyon töményen elég is volt belőle. Nem értékelem, mert másnak biztosan tetszik.
Emiya-san chi: Első gondolatom, első rész nézése közben: Emiya...tököm?. Fél részt sikerült megnéznem. Értékelésem: 0/5
Heaven's Feel I-II: Megnéztem. Azt nem mondanám, hogy tetszett, de ebben talán van fantázia. Akár lehet belőle még jó történet is. Értékelésem: 3/4.
A két mozifilmet, amit találtam, még nem néztem meg, illetve a Grand order is várat magára. Most el vagyok gondolkodva, hogy akarom-e egyáltalán megnézni őket.
-
Nagydög #71574 Tower of God, Honzuki no Gekokujou, Fruits Basket, Shokugeki, Kaguya-sama biztos.
A Houkago teibou Nisshi valoszinu. A Shironekonak adok egy eselyt, a Hachi-nan-nak szinten. A Kakushigoto-t erdekesnek talalom, majd kiderul.
A Yesterday wo Utatte szinten erdekesnek tunik es nekem eddig a Gleipnir "baltasgyilkos" hangulata is bejott.
Meg a Princess Connectbe neztem bele, de nagyon semmilyen, viszont a farkasokon minden alkalommal felrohogtem.
Es a surranopalyan bejott a Brand New Animal(BNA) is. Trigger, sz'al erdemes belenezni.
Azert ezzel valahogy kihuzom a szezont talan.
A masik az, hogy en a ReZerotol rohamot kapok. Annyira utnivaloan ostoba es tenyerbemaszo figurat mint Subaru, nehez lehetett osszehozni.
-
nekem eddig a Tower of God meg a Nami yo Kiitekure van, de mindkettő elég bizonytalan lábakon. A Kaguya-sama meg az Oregairu még biztosnak tűnik. Már ha elindul. Újnak az Olympia Kyklos, Shironeko Project sorakozik... Ezeken kívül ezt a Gleipnirt meg valami otome szutykot próbáltam be kevés sikerrel... -
Houkago Teibou Nisshi (AniDB): A középiskola kezdetén Hina és családja leköltözik vidékre, a tengerpartra. Bár kiskorában a nyarakat itt töltötte a nagyapjánál, inkább városi gyerek, aki nem szereti a bogarakat és az egyéb undorító dolgokat. Új iskolájában feltett szándéka, hogy kedvenc hobbiját, a kézműves szakkört választja majd, de a sors mást tartogat neki és a helyi, elég fura alakokból álló "hullámtörő" klub tagja lesz, akiknél a mottó: amit kifogsz, azt megeheted...
Jópofa, jól megrajzolt "aranyos lányok (nem túl) aranyos dolgokat csinálnak" anime. A mangáját ismerem, de csak pár fejezet lett lefordítva, így az anime pár részen belül le fogja hagyni.
És ezzel a szezont ki is végeztem. Lesz ugyan még egy Shougeki s6, de egyrészt még az előző szezonjával sem végeztem, másrészt erősen gondolkozom rajta, hogy nem is fogom befejezni. (A SAC_2045 és a Resleeved más tészta, mert Netflix.)
Szóval ez az anime évad nekem nagyon gyér lett: láttam hatot, kettőt kidobtam, egy még billeg, három maradt. A nyár majd talán jobb lesz, többek között jön a ReZero s2, az Uzaki-chan, a Maou Gakuin, a DanMachi s3, és a Mahouka s2. Meglátjuk... -
Na jó... ez április elsejei kamu volt. 
De legalább van új LSD trip:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.07. 11:36:33