FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akkor már én is írok kis összegzés félét. Tudom, nagyon régi történet, de én nem szezonális néző vagyok. Azt nézem meg, ami esetleg érdekel.
Most a Fate történet komplexum van-volt soron.
Stay night: Ezzel kezdtem a történetet. Sok-sok álló kép, szépen megrajzolva, alig némi akció. Némi hárem beütés is érezhető volt. Végig néztem, hátha komolyodik a dolog. Értékelésem 3/5.
Zero: No majd most. Ez már nagyságrendekkel komolyabb történet volt. Kidolgozottabb is és sokkal aljasabb...akarom mondani emberibb. Voltak akciók, mozgalmas történet, sok aljas gazemberrel. Volt szimpatikus karakter is. Iscander vagy Irisviel. Igaz, teljesen más értéket képviseltek, de a maguk módján mindegyiküket kedveltem. Nem tartozik közéjük Széparcocska Saber. Szerencsére pirosfejü hülyegyerek keveset szerepelt. Ez már alapból pozitívum volt számomra.
Összességében tetszett, bár a kisfarkú japánok leszokhatnának már róla, hogy mindig, minden, atomvillanás szerü robbanásban pusztul el. Kisebb nem volt a raktárban? Értékelésem: 4/5.
Prototype: Nyúlfarknyi történet, de látok némi fantáziát a dologban. Akár így is jó lett volna. Nem értékelem, mert ahoz keveset lehetett látni.
Unlimited Blade Works: Lásd fentebb. Végre megtanultak a karakterek mozogni. Jönni-menni. Kicsit feltupírozták a történetet. Jó, tudom arrafelé úgy hívják, másik történet szál. Lónak a ****t. Kapott egy tupírt, meg újrarajzolták igényesebben. Mivel nem estem hanyatt a dolgoktól, így csak 3/5 az értékelésem.
Apocrypha. Egy ideig furcsán néztem...ki a fejemből. Vártam, hogy de majd. De nem. Nagy atom villanások, csihi - puhi, szerelmetes szőke leányzó, néha kicsit komolyabb hangvétel. Meg... pöcse van a menyasszonynak...akarom mondani a vörös leányzónak, vagy minek. Ehh. Mondjuk Hasfelmetsző Loli Jack aranyos volt. A többi elég hulladék. Úgy kb 12 éves fiúcska korosztálynak lőném be ezt a történetet. Végigszenvedtem. Főleg a vége volt szenvedés. Értékelésem: jószándékom jeléül 2/5
Extra Last Encore: Hááát... inkább nem irom ide, amit gondolok. Összesen 1,5 részt sikerült végig szenvednem. Értékelésem: 0/5.
Kaleid Liner: Háááát... ide sem írom le, amit gondolok. Láttam, sok rész, mindenféle történet szálak vannak hozzá, de... Fél részt sikerült megnéznem belőle. Nagyon töményen elég is volt belőle. Nem értékelem, mert másnak biztosan tetszik.
Emiya-san chi: Első gondolatom, első rész nézése közben: Emiya...tököm?. Fél részt sikerült megnéznem. Értékelésem: 0/5
Heaven's Feel I-II: Megnéztem. Azt nem mondanám, hogy tetszett, de ebben talán van fantázia. Akár lehet belőle még jó történet is. Értékelésem: 3/4.
A két mozifilmet, amit találtam, még nem néztem meg, illetve a Grand order is várat magára. Most el vagyok gondolkodva, hogy akarom-e egyáltalán megnézni őket.