72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nagydög #71551 Slime kedveloknek: Kijott az ujabb OVA resz.
Extra: Rimuru's Glamorous Life as a Teacher, Part 1 -
#71550 Nekopara (2020)x12 END: Nagy blődség volt, mint a korábbiak, de végig lehetett nézni, nem volt idegesítően béna és odafigyeltek az animációra is. 5/10 -
#71549 Jók ezek a fura, vegyes-páros fellépések. Tetszett!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagydög #71548 Nalam konnyeden 8/10, de ha indokolnom kene, bajban lennek. Semmi kiemelkedo nincs benne, de imadtam. Es epp az utolso resz eleji "vegso" harc kisse semmilyen volt. -
#71547 Boufuri avagy "Shield Loli" 1x12 END: Jó volt, szórakoztatott. Várható volt, hogy a végén az über-Maple jön majd, azt az egyet nem mutatta még senkinek. Jöhet a folytatás is, a mangát már rég lehagyta. 6/10 -
#71546 Tudom, de a hivatalos feldolgozási lista szerint a két szezonban nem minden könyvet vettek elő és mintha átugottak volna néhányat, ezt mondtam. -
Nagydög #71545 A Shield Loli jon a masodik szezonnal valamikor, az utolso resz vegen legalabbis ott a hint. -
#71544 9-18. LN kötet mind Alicization.
Anno míg le nem vették Baka-Tsukiról egységesen fenn volt mind, de most már csak vn-meido-n van fenn, mint minden más, amióta ráültek a jogokra a hivatalos lassúfordításokkal. :-) -
Nagydög #71543 Slime hype!
Mas: Nem is tudtam a Konosuba - Legend of Crimson letezeserol. Ma megjelent a Crunchyrollon. Delutan megnezem jol. -
#71542 Ősztől megint jön Rimuru: októberben kezdődik a második évad, ami év végével pihenőre megy, de utána se leszünk szörnyek nélkül, mert jövő januártól lemegy a Slime Diaries spinoff (vicces kis hétköznapi és fesztiválozós marhulások Rimuruvárosban, sok mellékszereplő bemutatkozásával), aztán áprilistól visszatér majd a fő évad második fele. -
#71541 Az első Alicization volt három LN (9, 12, 14), a második meg a következő három (15, 16, 17). A 18. most januárban jelent meg angolul. Részletesebben itt.
U.i.: Az a fura, hogy a lista szerint mintha átugrottak volna könyveket.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.03.24. 12:44:02 -
#71540 Nem figyeltem mostanság, a LN. - nek vége van hogy nem lesz több anime évad? Vagy csak teljesen feldolgozták a meglévőket? Köszi -
#71539 Szerintem linkeltem is ezt az Openinget. Vagy csak akartam?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#71538 Az utolsó SAO trailer az utolsó SAO évadhoz:
Felcsendül benne ReoNa opening dala is. -
#71537 Divatba jön? Reboot volt a dragon ball kai, hunter x hunter 2011 is de még a hírhedt boku no pico is kap idén lmao
Sok animénél a movie csak a sorozat összefoglalása volt (pl nanoha)
Sokan írják hogy inkább az uminekonak kéne reboot, igazuk is van, de az üzlet már csak ilyen, a higurashi népszerű sorozat, és ahhoz készül. -
#71536 -
Prof William #71535 Mi lesz ez? Reboot? Vagy valami új sztoriszál? Ha jól rémlik az elég Hinamizawás sztori szépen lezárult. -
#71534 A végén japánban is divatba jön a reboot? :D -
#71533 Nekem kifejezetten tetszett az anime. Igaz én nem olvasok sem mangát sem VN-t.
Nem egészen van sejtésem, merre lehet még ezt a történetet csavarni. Szerintem rendesen lázárták a dolgot.
Különösen az első évada - vagy itt hogyan is kell hívni - tetszett, amikor még kevés dolgot lehetett tudni.
Sok anime közül ez volt azon kevesek egyike, hogy ennél a jelenetnél jutott eszembe, hogy a fene vinné el, elfelejtettem közben a sörömet inni.
-
#71532 Jön az új higurashi anime
( Szerintem még mindig VNben elolvasva a legjobb )
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.03.21. 15:10:12 -
#71531 Azt a kutya mindenségit neki!
#71530 A Kaguya nem izgat, a Fruits-ba belenéztem, de nem tetszett, a Honzuki sajnos nem az a vizuális szint, mint a manga, az NGL pedig nagy csalódás volt, nem érdekel a folytatása. Ebben a szezonban (is) elég kevés dolgot fogok nézni. -
Nagydög #71529 Visszater a Kaguya-sama, a Fruits Basket, a könyvmoly loli es a No Guns Life. Lesz uj GITS. Es az uj versenyzokrol meg nem is beszeltunk. Kellemes szezonnak igerkezik. -
#71528 Ugyan már, a Houkago Teibou Nisshi lesz a szezon legjobbja (és a Kakushigoto a sötét ló). -
#71527 -
#71526 Akkor április jó hónap lesz... Tower of God és SAO.
Ezek után már csak egy kávét kérek. -
#71525 Április 25-től indul az utolsó 12 rész:
-
#71524 Igen, élőben volt. Twitteren volt szavazás is az egyik dalról. Nagyon jó volt. -
#71523 Igen. Jó előre beállítottam a figyelmeztető jelzést és már 10 perccel korábban itt ültem a gép előtt, hogy élőben láthassam. Az asztalán a kis óra mutatta, hogy tényleg élőben látjuk. Másodpercre pontos volt a stream. Csak ugye nyolc órával többet mutatott.
Jó volt a hangulat is. Láthatólag meg van nyugodva és le van eléggé lazulva a művésznő. Amikor meg énekelni kezdett, azonnal érezhető volt a profizmus és a tehetség. A vidám számoknál is és a végén a komolyabb számoknál is. Kis baki meg belefér az élő koncertbe. A végére már több mint 220 ezren néztük. Alig bírta a szerver.
Más dolog. Épp az előbb néztem meg a Fate/Zero utolsó részét. Szerencsére nem hárem történet volt. Piros fejű hülyegyerek is csak a végén tűnt fel.
Jó sok, aljas gazembert sikerült ebbe a sorozatba összeszedni. Itt persze nem a teljesen őrült, gyilkos Matolcsi utánzatra gondolok. Az ő karaktere, meg az idióta mestere teljesen rendben volt. Azt képviselték, amire készültek.
A Gilgames féle szőke szarháziaktól meg hánynom kell. A csuhás, meg a bérgyilkos egyáltalán nem tetszettek. Olyan szereplőt betenni főszereplő félének, aki azzal kezdi a pályafutását, hogy a saját apját megöli, az nekem nem tetszik. Utána hiába jópofiztatták, hogy ő majd ilyen-meg olyan, meg család apa, meg a kur** ****-t, azt. stb. Számomra az a karakter értékelhetetlen volt.
Berserker karaktere egészen addig tetszett, míg neki nem kezdtek a végén a szőke ciklonnal lelkizni. Kész, ott el is ásta magát.
A két lándzsás szépfiú meg pályát tévesztett. Nem ebben a játékban, csatában kell lovagiaskodni. Talán annak idején nem kellett volna a főnök lányát megdugni és akkor kevesebb problémája lett volna az életben.
Assassin...ehh. komolytalan. Kár volt belerakni a történetbe.
Szőke ciklon... hát, kellett egy szép pofi a történetbe, aki fekete, testhez álló nadrágkosztumben motorozik. Sok értelmét nem láttam neki sem.
A mestere, vagyis, aki eljátszotta, az aranyos karakter volt. Need for Speed-et átültethette végre élőbe. A kis huncut. Szegényke jobb sorsra lett volna érdemes.
A bogaras vén gazember, meg a hülye gyerek.. ehh. Ha a vén gazembernek ennyire kellett az a szar bögre, miért nem ő ment hadonászni a botjával a háborúba?
Aki igazán szimpatikus karakter volt az Iscander (vagy írták Iskander-nekl is). Helyre tette a lovagias kislányt a királyok beszélgetésekor. Igazi, felnőtt, komoly gondolkodású karakter volt. Amit mondott meg: A háborúban semmi nem szép, semmi nem lovagias. Ezek a szép szavak csak azért kellenek, hogy a forróvérű fiatalokat a politikusok, meg a királyok rábeszéljék arra, hogy az ő kivánságaiknak megfelelően menjenek a csatamezőre és sorra haljanak meg olyan célért, ami igazán őket nem is érdekli.
Amúgy meg a mesterével (Nyikhaj Tóni) kialakított kapcsolata is példás volt. Nevelte, tanította a kis patkányt, hátha egyszer ember lesz belőle.
Mini Rin meg aranyos volt és teljesen felesleges ebbe a történetbe.
Elnézést! Kicsit hosszú lett.
-
#71522 Pár napja volt egy LiSA élő mini-koncert is YT-on:
#71521 Egy japán idol-csoport menedzserei megpróbálták eladni a lányok... fürdővizét... -
#71520 -
#71519 Kicsit most a kínai animés világot nézegettem (unalomból) 2020as kínai animék a bilibilitől:
Érdekes, néha szembejönnek kínai animék is, de nagyobb visszhangja a king's avataron és valami rakshasha streeten kívül nem volt errefelé.
Igaz a kínai bilibili.com főoldalát elnézem ott is inkább japán animék mennek, nem annyira a számukra hazaiak.
Ami mégérdekesebb hogy tényleg nem egy nieche animés oldal a bilibili www.similarweb.com/top-websites/china meg sok más top kínai websiteon is anime csajok jönnek elő már-már japán internet oldalak szintjén ... annyi különbség hogy nincs R18 részük, bár az is el van tűrve. :)
Videojátékoknál mégtöbb hatásuk lehet a kínaiaknak mint animés szempontból, el sem hiszem hogy kínai animés játékra írom azt hogy "nagyon várom"
https://www.youtube.com/watch?v=vIHuyiZKStE
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.03.17. 20:16:14 -
#71518 Végre, élő koncerten is látható, hallható ez a szám. Eddig még nem sikerült egyszer sem találnom ilyen verziót.
#71517 Mairimashita! Iruma-kun 1x23 END: Más apróságokra fókuszált, mint a manga, több a marhulás és jól el is húztak részeket vele, viszont nem hagytak ki semmi fontosat és Clara egészen kedvelhető lett. 4/10
Az utolsó epizód vége majd a folytatásban lesz érdekes (jövő tavasszal), de szerintem nem arra lesz felépítve az évad (nincs is annyi anyag abban, ami ott történik), hanem majd a rivális visszatérésére. -
#71516 -
#71515 kivéve ha annak tartja magát... :D -
#71514 Kiritsugu a kedvencem az egész Fate univerzumban :) -
#71513 The second season of "Re:Zero -Starting Life in Another World-" has been postponed due to the impact of the Coronavirus outbreak. Broadcasting is now planned for July.
Egy kicsit tovább kell várni az új LSD tripre.
Remélem, hogy a Sword Art Online "utolsó" évadát nem fogják csúsztatni emiatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.09. 11:31:06 -
#71512 Nők nincsenek az interneten, főleg nem egy anime topikban. Ez köztudott tény XD