kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Houkago Teibou Nisshi (AniDB): A középiskola kezdetén Hina és családja leköltözik vidékre, a tengerpartra. Bár kiskorában a nyarakat itt töltötte a nagyapjánál, inkább városi gyerek, aki nem szereti a bogarakat és az egyéb undorító dolgokat. Új iskolájában feltett szándéka, hogy kedvenc hobbiját, a kézműves szakkört választja majd, de a sors mást tartogat neki és a helyi, elég fura alakokból álló "hullámtörő" klub tagja lesz, akiknél a mottó: amit kifogsz, azt megeheted...
    Jópofa, jól megrajzolt "aranyos lányok (nem túl) aranyos dolgokat csinálnak" anime. A mangáját ismerem, de csak pár fejezet lett lefordítva, így az anime pár részen belül le fogja hagyni.

És ezzel a szezont ki is végeztem. Lesz ugyan még egy Shougeki s6, de egyrészt még az előző szezonjával sem végeztem, másrészt erősen gondolkozom rajta, hogy nem is fogom befejezni. (A SAC_2045 és a Resleeved más tészta, mert Netflix.)
    Szóval ez az anime évad nekem nagyon gyér lett: láttam hatot, kettőt kidobtam, egy még billeg, három maradt. A nyár majd talán jobb lesz, többek között jön a ReZero s2, az Uzaki-chan, a Maou Gakuin, a DanMachi s3, és a Mahouka s2. Meglátjuk...