kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    Befejeztem a Log Horizon második évadát.

Kár volt. A készítőknek elkészíteni, nekem meg megnézni.

Néhány jó pillanattól eltekintve, nagyon gyenge lett. A gazdájuk irányába csodáló szemű, buta, egybites nők, folyamatos hiszti, zabálások, csata hevében fél részt kitevő filozofálások, stb.

Láthatólag sokat akart a szarka, de nem volt hozzá farka. Ennyi töltelék részt már régen volt "szerencsém" egy huzamban látni. MIndegy. Túl vagyok rajta.

Bele kezdtem a Fate világba. Kicsit nehezen igazodtam el, így sokáig váratott a dolog magára. Némi segédlettel csak sikerült neki kezdeni.
    Remélem, nem lesz ez is ilyen hárem történet. Aggasztó, hogy már az első néhány részben, pirosfejű hülyegyereket körbedongják a lányok.

Az Op tetszik, de nekem a LiSA féle előadás jobban bejön. Igaz ezt hallgattam meg többször is a történet kezdése előtt. Meglepett, hogy a történetben más énekli eredetileg.

Nem baj, nekem akkor is ez a verzió tetszik.