72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#71471 Tökéletes összefoglalója annak, amit én éreztem X éve Log Horizon 2. évad végénél. Csak én nem is néztem végig emiatt. :-)
Emiatt nem is értem, hogy várhatja valaki a 3. évadot. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 15:47:18 -
#71470 Nem olyan bonyolult ez.
Az egyiket érti a "zseniális" amerikai közönség, míg a másikhoz meg picit gondolkodni is kellene, az már nem jó.
Lásd Kimi no na wa annak idején.
A film akadémia meg elsősorban a hazai közönségnek próbál kedvezni. No meg a politiai szeleknek, ha épp úgy esik a dolog.
-
#71469 A Weathering with You (天気の子 - Tenki no Ko) még jelölést sem kapott, a legjobb animációs film díját meg elvitte a "zseniális" Toy Story 4.
Nincs igazság itt sem...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.11. 13:54:11 -
#71468 -
#71467 Befejeztem a Log Horizon második évadát.
Kár volt. A készítőknek elkészíteni, nekem meg megnézni.
Néhány jó pillanattól eltekintve, nagyon gyenge lett. A gazdájuk irányába csodáló szemű, buta, egybites nők, folyamatos hiszti, zabálások, csata hevében fél részt kitevő filozofálások, stb.
Láthatólag sokat akart a szarka, de nem volt hozzá farka. Ennyi töltelék részt már régen volt "szerencsém" egy huzamban látni. MIndegy. Túl vagyok rajta.
Bele kezdtem a Fate világba. Kicsit nehezen igazodtam el, így sokáig váratott a dolog magára. Némi segédlettel csak sikerült neki kezdeni.
Remélem, nem lesz ez is ilyen hárem történet. Aggasztó, hogy már az első néhány részben, pirosfejű hülyegyereket körbedongják a lányok.
Az Op tetszik, de nekem a LiSA féle előadás jobban bejön. Igaz ezt hallgattam meg többször is a történet kezdése előtt. Meglepett, hogy a történetben más énekli eredetileg.
Nem baj, nekem akkor is ez a verzió tetszik.
-
#71466 Akkor valami barlangban éltem, mert ez totál kimaradt. Inkább mozikban néznék ilyet - ezzel is támogatva a hazai vonalat, illetve azt, hogy lássák, hogy igen, van igény ezekre az alkotásokra is! Emiatt keresném a lemezes verziót, de csak DVD-t találtam a Media Markt-ban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:42:47 -
#71465 Volt igen.
Azon kevés anime egyike, amit magyarul néztem meg.
Nekem megfelelő volt a indavideós vagy videa-s verzió is. A történet nekem fontosabb mint minhogy minden hiper-szuper HD-ban legyen, meg 5.1 hanggal.
-
#71464 A Mirai volt magyarul is?
Nem gondoltam volna. Anno Japán hanggal és magyar felirattal néztem, de most szembejött YT-on a magyar szinkronos előzetes, aztán már a gonosz fájlcserélő oldalakon is látom, hogy van magyar szinkronnal.
Gondolom értékelhető lemezes verzióban (Blu-ray) már nem jelent meg.
De most komolyan. Shinkai filmjei miért nem kapnak szinkront?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:20:14 -
#71463 Lesz, ReoNa írta is. -
#71462 Az Attack on Titans-es poén rohadt jó volt. :-D Meg a törött karú Dekapoén. :-D Kedvet adott a 4. évadhoz. :) -
#71461 Van olyan facebook csoport amit ajánlani tudtok? Ami valóba az animékről szól nem bevétel és vita forum?
köszi -
#71460 Énekelhetnének közösen is már valamit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71459 Ha valakit érdekel, készítettem egy paródiát a Boku no Hero Academia című anime 2-3 évadairól. A videó spoilereket tartalmaz így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták ezt a két évadot.
-
#71458 A SAO játék új trailere is befutott:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 14:50:36 -
#71457 ReoNa is felébredt téli álmából:
Áprilisban a SAO War of Underworld Part 2 Opening dalát szállítja, májusban pedig a SAO Alicization Lycoris játék Ending zenéjét.
Ilyen léptékben még az idén elkészülhet/megjelenhet az első albuma.
Eközben a pincérnő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#71456 -
#71455 Death Note Special One Shot (aka. "Chapter 109", vagy "Epilogue"): Néhány évvel az eredeti történet után a füzetke ismét Ryuk kezébe kerül, aki almaéhségében visszamegy Japánba, hátha talál valami okos gyereket, aki ezt orvosolhatja. Minoru pont egy ilyen srác: okos, kedveli a rejtvényeket és fejtörőket, viszont esze ágában sincs embereket ölni. Jobb ötlete támad: vajon ki és mennyit fizetne a füzetért, ami bizonyítottan Kiráé volt?...
Jópofa, csavaros sztori, felbukkannak benne ismerős szereplők (Matsuda, L, stb.), bár a végén a halálisteneknek is csalniuk kell egy kicsit. :) -
#71454 Igen ezt mindig emlegetik hogy az anime a mi korosztályunknak való, vagyis a gyerekeknek :))) mondom 38 évvel a hátam mögött -
#71453 Ez az SG fórum már csak ilyen retró...:S -
#71452 Ősszel leszek 53... ha megérem. :) -
Nagydög #71451 Ne szojja be, tacsko! -
#71450 dikk milyen vénemberek járnak ide... :O nem tudtam, hogy az öregotthonban engedik, hogy ilyeneket nézzetek... :D -
#71449 Nyáron leszek 46...
#vénmarha #more -
#71448 Ugyan megértem az indokaidat, de a válasz rossz!
A fogorvosnak van romos autója!
廃車 - Haisha - romos autó
歯医者 - Haisha - fogorvos
Tomo hülye kérdéseit már elfelejtetted? :D
Ha meg már életkorok, nyáron leszek 40... #vénmarha
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.02.05. 16:55:32 -
#71447 ha máshol nem is, koreában tudják, hogy kell lehúzni az embereket egy minőségi cd kiadvánnyal :D
-
#71446 Én is gyűjtögetem őket. Van jónéhány, ami sokkal minőségibb kivitelű (és tartalmasabb), mint a CD-s változat.
Még a Kimi no na wa zenéjéből is volt Vinyl kiadás:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 14:15:54 -
#71445 Ez a Vinyl egyébként biztos azért népszerű, mert mérete miatt sokkal impozánsabban tud kinézni és így a gyűjtőknek egyszerűen jobban mutat, mint egy kis cd -
#71444 Ezt én is beszerezném, de csak erősen korlátozott példányban jelent meg (azt hiszem 1000 db), ami már tavaly nyáron el is fogyott (Japánban ugye akkor ment a film a mozikban). -
#71443 Nincs mivel lejatszanom, de ezt simán beszerezném, nekem bejött a zenéje nagyon. -
#71442 Én is nemrég lettem 30. RIP
De, akkor is a pincérnő a legjobb!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 10:25:04 -
#71441 Nekem még sietnem sem kellett. Egyik 29, a másik meg 17. :) -
#71440 naja nem linkelhetem be az összeset, de tudom melyikre célzol :D amikor chiyo teleportálta magát nyamo kocsijába úgy hogy nem volt halható az ajtó csukódás :D
csak neked belinkelem :D légy boldog :D
+1
-
#71439 Az a durva, hogy ha kicsit "sietek", akkor egy ilyen korú gyermekem lenne már.
Betojás... -
#71438 30 éves lett Haruka Tomatsu, megannyi szeretett anime karakter megszemélyesítője:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.04. 18:43:16 -
#71437 Ezt meg már mindenki elfelejtette, mi? Mondjuk az animét nem láttam.
jobb minőségben, csajok nélkül
Bleach se maradjon ki. Tiszta lagzis zene XD
-
#71436 Kinek van romos autója? -
#71435 rég volt már azumanga videó i topikban D gondoltam belinkelek párat :D, ez az én kedvenc jeleneteim abból az animéböl. enjoy :)
-
#71434 A Watamote opening a nagy kiralysag :-)
//szerk.: mondom ezt ugy, hogy alapvetoen nem vagyok semmifele gitartepkedo zenei stilus nagy rajongoja.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.04. 13:08:12 -
#71433 Ó, én nem az "annyira szar, hogy az már jó" kategóriára gondoltam, hanem, hogy simán fasza a szám:)
Én pl a Watamote-nek is bírtam az endingjét, mert ott nagyon tetszett ahogy karakterben maradt a VA és úgy énekelte el, talán az már inkább az annyira szar, hogy az már jóba illik inkább. -
#71432 Wakamoto Noriot semmi sem überelheti... :D