72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Számomra nagyon más világ ez a szabadkézi rajzolás.
Az én tudományom leragadt az óvodás szintű pálcika ember rajzolásánál.
-
Mozijegyet lehet így is, ha jól értem azért nem mindegyik ilyen ,de van ilyen is.
Insta link -
De ebből hiányzik a suna! :-o
Kihagyhatatlan volt. -
Napi Asuna rajz - Work in progress:
-
Ashlara #71485 Kawaii 
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.02.15. 16:42:49 -
Érdekes ez a hivatalos SAO-s promókép...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #71483 Annak idején szívesen játszottam volna Silica Pinájával. :) -
A holnapi napról a véleményem.
Napi SAO:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha már holnap lesz a névnapom és a szerelmesek napja.
-
ha tetszett a yuru camp van ám ilyen is, akit érdekel :D
-
Mirai
hat ez sajna nem volt jo. Neha nezek filmeket az asszonnyal. ( pl ghibli filmek)
Belekukkantottam a filmbe. Grafika nagyon ott volt a szeren. Szinvonalas cuccnak tunt de nem volt az. Lassu volt. Sztori irto gyenge. Az annyit nyogtek/nyoszorogtek a filmben, hogy mar kellemetlenul ereztem magam az asszony elott.
Vege sem volt se szomoru se mulatsagos.
4/10
Nem ajanlom, soha meg nem nezem meg 1szer. -
A ReoNa dalba belehallgattam tegnap. Nekem tetszett.
-
A két új SAO dal:
ReoNa-nak is megmutatták az új SAO játékot:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.12. 14:28:48 -
Puncimágnes Lekvár magához tér?
Lesz ám veszekedés a tyúkok között a baromfiudvarban. -
Sword Art Online: Alicization – War of Underworld Part 2 hivatalos teaser
Mindenki akcióba lendül... igen, még ő is!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.12. 13:27:42 -
najó, de az meg megin más kategória :D -
Mint pl. a Fate/kalied. <3 -
Fate erogeként kezdte, így nem meglepő, hogy ilyen felállás van körülötte. De aztán szépen kinőtte magát a dolog és a többiben ez nem érződik annyira... -
Tökéletes összefoglalója annak, amit én éreztem X éve Log Horizon 2. évad végénél. Csak én nem is néztem végig emiatt. :-)
Emiatt nem is értem, hogy várhatja valaki a 3. évadot. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 15:47:18 -
Nem olyan bonyolult ez.
Az egyiket érti a "zseniális" amerikai közönség, míg a másikhoz meg picit gondolkodni is kellene, az már nem jó.
Lásd Kimi no na wa annak idején.
A film akadémia meg elsősorban a hazai közönségnek próbál kedvezni. No meg a politiai szeleknek, ha épp úgy esik a dolog.
-
A Weathering with You (天気の子 - Tenki no Ko) még jelölést sem kapott, a legjobb animációs film díját meg elvitte a "zseniális" Toy Story 4.
Nincs igazság itt sem...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.11. 13:54:11 -
-
Befejeztem a Log Horizon második évadát.
Kár volt. A készítőknek elkészíteni, nekem meg megnézni.
Néhány jó pillanattól eltekintve, nagyon gyenge lett. A gazdájuk irányába csodáló szemű, buta, egybites nők, folyamatos hiszti, zabálások, csata hevében fél részt kitevő filozofálások, stb.
Láthatólag sokat akart a szarka, de nem volt hozzá farka. Ennyi töltelék részt már régen volt "szerencsém" egy huzamban látni. MIndegy. Túl vagyok rajta.
Bele kezdtem a Fate világba. Kicsit nehezen igazodtam el, így sokáig váratott a dolog magára. Némi segédlettel csak sikerült neki kezdeni.
Remélem, nem lesz ez is ilyen hárem történet. Aggasztó, hogy már az első néhány részben, pirosfejű hülyegyereket körbedongják a lányok.
Az Op tetszik, de nekem a LiSA féle előadás jobban bejön. Igaz ezt hallgattam meg többször is a történet kezdése előtt. Meglepett, hogy a történetben más énekli eredetileg.
Nem baj, nekem akkor is ez a verzió tetszik.
-
Akkor valami barlangban éltem, mert ez totál kimaradt. Inkább mozikban néznék ilyet - ezzel is támogatva a hazai vonalat, illetve azt, hogy lássák, hogy igen, van igény ezekre az alkotásokra is! Emiatt keresném a lemezes verziót, de csak DVD-t találtam a Media Markt-ban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:42:47 -
Volt igen.
Azon kevés anime egyike, amit magyarul néztem meg.
Nekem megfelelő volt a indavideós vagy videa-s verzió is. A történet nekem fontosabb mint minhogy minden hiper-szuper HD-ban legyen, meg 5.1 hanggal.
-
A Mirai volt magyarul is?
Nem gondoltam volna. Anno Japán hanggal és magyar felirattal néztem, de most szembejött YT-on a magyar szinkronos előzetes, aztán már a gonosz fájlcserélő oldalakon is látom, hogy van magyar szinkronnal.
Gondolom értékelhető lemezes verzióban (Blu-ray) már nem jelent meg.
De most komolyan. Shinkai filmjei miért nem kapnak szinkront?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:20:14 -
Lesz, ReoNa írta is. -
Az Attack on Titans-es poén rohadt jó volt. :-D Meg a törött karú Dekapoén. :-D Kedvet adott a 4. évadhoz. :) -
Van olyan facebook csoport amit ajánlani tudtok? Ami valóba az animékről szól nem bevétel és vita forum?
köszi -
Énekelhetnének közösen is már valamit.
Ha valakit érdekel, készítettem egy paródiát a Boku no Hero Academia című anime 2-3 évadairól. A videó spoilereket tartalmaz így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták ezt a két évadot.
-
A SAO játék új trailere is befutott:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 14:50:36 -
ReoNa is felébredt téli álmából:
Áprilisban a SAO War of Underworld Part 2 Opening dalát szállítja, májusban pedig a SAO Alicization Lycoris játék Ending zenéjét.
Ilyen léptékben még az idén elkészülhet/megjelenhet az első albuma.
Eközben a pincérnő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Death Note Special One Shot (aka. "Chapter 109", vagy "Epilogue"): Néhány évvel az eredeti történet után a füzetke ismét Ryuk kezébe kerül, aki almaéhségében visszamegy Japánba, hátha talál valami okos gyereket, aki ezt orvosolhatja. Minoru pont egy ilyen srác: okos, kedveli a rejtvényeket és fejtörőket, viszont esze ágában sincs embereket ölni. Jobb ötlete támad: vajon ki és mennyit fizetne a füzetért, ami bizonyítottan Kiráé volt?...
Jópofa, csavaros sztori, felbukkannak benne ismerős szereplők (Matsuda, L, stb.), bár a végén a halálisteneknek is csalniuk kell egy kicsit. :) -
Igen ezt mindig emlegetik hogy az anime a mi korosztályunknak való, vagyis a gyerekeknek :))) mondom 38 évvel a hátam mögött -
Ez az SG fórum már csak ilyen retró...:S -
Ősszel leszek 53... ha megérem. :) -
Nagydög #71451 Ne szojja be, tacsko! -
dikk milyen vénemberek járnak ide... :O nem tudtam, hogy az öregotthonban engedik, hogy ilyeneket nézzetek... :D