kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nagydög
    Eizouken: biztos, hogy a szezon legjobbjai kozott van.

Koisuru Asteroid: nem tudnam objektiv ervekkel alatamasztani, miert jo, de engem szorakoztat.

Raising of the Shield Loli: akkor jo igazan, mikor Maple a fogalmatlan csetles-botlasaval letarolja a legdurvabb ellenfeleket. (Ezt Harold Lloyd es Chaplin ota nem tudja megunni a vilag. Vagy legalabbis en nem.)

Nekopara: Nem tudom... Folyvast kilog a lolab, hogy igazabol csak a jatek reklamja es fan service, semmi tobb. Es egyszer csak mindig megnezem az ujabb reszt.

Kyokou Suiri: Nalam egyelore szinten a szezon legjobbjai kozott van.

Darvin's Game: Nekem bejon. Nem fogja megujitani a zsanert, de erdekel hetrol hetre, az meg eleg.

Somali: Engem megvett, de en is kivancsi vagyok, megy-e valamerre a tortenet.

Seton Academy: Objektiven. Joindulattal is csak kozepszeru. De akkor is: Ookami Burusu!

+1 Egy bizonyos Railgun nalam a kotelezo programok kozze tartozik.

Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.02.01. 16:06:32