Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.07. 20:10:15
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2019.12.06. 15:23:08
Most ők kerültek sorra (sor végére).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.02. 19:44:48
Work in Progress - további képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Baromi ügyes a srác!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.01. 22:31:24

Ha jol emlekszem, a "Szoba Tabor" reszek az animeben amolyan belteri szaraz edzesek voltak a felszerelesekkel. Szoval arra tippelek, ez spinoff lesz ugyanazzal a tematikaval short formatumban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Átfutottam a januári szezon lassan kialakuló listáját, van néhány érdekesebb név rajta, de összességében elég punnyadós lesz, úgy látom:
- manga alapján ismerem: a Boufuri olyan fantasy VRMMO-s, ami nem isekai, és a humorforrás igazából az, hogy a tudatlan főhős csajszi elkerül minden meta buildet, és olyan irányba indul el, amit még a fejlesztők sem gondoltak volna, ezért időnként "patch"-elni kell a játékot (azaz nerfelni hősnőnket), hogy ne legyen túl erős; a Koisuru Asteroid-ban cuki kislányok aszteroidákra és geológiai érdekességekre fognak majd vadászni (a manga nem csak cukiskodás, egész érdekes és meglepően informatív néhol anélkül, hogy nagyon belemélyedne); a Runway de Waratte meg egy nagyon érdekes sorozat lesz a divattervezésről és a kifutók világáról egy, az iparba betörni szándékozó fiatalember szemén keresztül (csak el ne rontsák)
- folytatás, mellékszál: a Heya Camp a Yuru Camp folytatása lesz (bár nem sequelként van még listázva); a két OVA után a Nekopara rendes sorozatot kap (a macskalányos szoft-romkom VN sorozat ismerős lehet); és jön-jön a High School Fleet és a Shirobako folytatása is, mindkettő film formájában
Ezeken kívül belenézek még néhányba.
//Ebben láttam pölö: http://asianwiki.com/Come_Back_Mister
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.11.28. 18:47:20
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Produce 101 (keressük a következő idol együttes tagjait) producer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
S az a helyzet, hogy a "rajongás" mögött ez (szexuális vágy) lapul, 90%-hoz tendálva...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Anisong rock énekes díját nyerte. Közben megtaláltam)
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.11.28. 15:07:12
Lehetséges, hogy néhány millió Ft már nagyobb előnyt biztosítana, bár nem tudom ott mennyire kedvelik/nem kedvelik a pénzes pasikat.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.28. 09:04:20
Én simán elfogadnám, de persze megértem, mert vannak nála sokkalta szebb lányok is. Nekem baromira bejön, de ez én vagyok. Ez kell nekem. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.27. 19:16:53
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
abs news
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.27. 14:00:08
"I met LiSA in real life, it was in Akihabara, the Alicization release, she was autographing albums, it caused a traffic in the sidewalk, she passed by me and said "Gomenasaii" in a polite way, she thought that she was blocking my way, my heart stopped for a second because she was gorgeous and cute af."
<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.25. 12:26:28
Nyilván egyik sem ASCA-san, de bármelyiket megismerném szívesen. <#hehe>#hehe>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A csapos kozbeszol: Ezt a marhasagot tessek gyorsan elfelejteni!
A modern magyar nyelv szavainak ugy 40%-at teszik ki a szlav, torok es nemet nyelvbol szarmazo szavak. A tortenelmunket tekintve ez egyaltalan nem meglepo.(Side note: Szent Istvan a magyar kulturat praktice egyben megsemmisitette es a helyben talalt dominanssal helyettesitette.)
A japan kultura nagyon sokat vett at a kinaibol. Peldaul a komplett kanji rendszert. A tortenelmuket tekintve egyaltalan nem meglepo.
A mai nyugati kultura jelentos reszben az osi gorog es romai kulturabol epitkezik.
Az, hogy a kulturak keverednek es atvesznek egymastol a normal mukodes resze, ezert ekezni oket butasag. Kulonosen egy olyan olvasztotegely jellegu kulturat, mint az USA. Kulonosen innen a Medencebol.