72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nyáron leszek 46...
    #vénmarha #more
  • RelakS
    Ugyan megértem az indokaidat, de a válasz rossz!

A fogorvosnak van romos autója!
    廃車 - Haisha - romos autó
    歯医者 - Haisha - fogorvos

Tomo hülye kérdéseit már elfelejtetted? :D

Ha meg már életkorok, nyáron leszek 40... #vénmarha
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.02.05. 16:55:32
  • LasDen #71447
    ha máshol nem is, koreában tudják, hogy kell lehúzni az embereket egy minőségi cd kiadvánnyal :D
  • TBTPumpa
    Én is gyűjtögetem őket. Van jónéhány, ami sokkal minőségibb kivitelű (és tartalmasabb), mint a CD-s változat.
    Még a Kimi no na wa zenéjéből is volt Vinyl kiadás:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 14:15:54
  • DasIsFuck
    Ez a Vinyl egyébként biztos azért népszerű, mert mérete miatt sokkal impozánsabban tud kinézni és így a gyűjtőknek egyszerűen jobban mutat, mint egy kis cd
  • TBTPumpa
    Ezt én is beszerezném, de csak erősen korlátozott példányban jelent meg (azt hiszem 1000 db), ami már tavaly nyáron el is fogyott (Japánban ugye akkor ment a film a mozikban).
  • Maala
    Nincs mivel lejatszanom, de ezt simán beszerezném, nekem bejött a zenéje nagyon.
  • TBTPumpa
    Én is nemrég lettem 30. RIP
    De, akkor is a pincérnő a legjobb!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 10:25:04
  • Trucker39
    Nekem még sietnem sem kellett. Egyik 29, a másik meg 17. :)
  • biomage
    naja nem linkelhetem be az összeset, de tudom melyikre célzol :D amikor chiyo teleportálta magát nyamo kocsijába úgy hogy nem volt halható az ajtó csukódás :D
    csak neked belinkelem :D légy boldog :D

+1
  • IMYke2.0.0.0
    Az a durva, hogy ha kicsit "sietek", akkor egy ilyen korú gyermekem lenne már.
    Betojás...
  • TBTPumpa
    30 éves lett Haruka Tomatsu, megannyi szeretett anime karakter megszemélyesítője:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.04. 18:43:16
  • RelakS
    Ezt meg már mindenki elfelejtette, mi? Mondjuk az animét nem láttam.
    jobb minőségben, csajok nélkül

Bleach se maradjon ki. Tiszta lagzis zene XD
  • RelakS
    Kinek van romos autója?
  • biomage
    rég volt már azumanga videó i topikban D gondoltam belinkelek párat :D, ez az én kedvenc jeleneteim abból az animéböl. enjoy :)

• IMYke2.0.0.0
    A Watamote opening a nagy kiralysag :-)

//szerk.: mondom ezt ugy, hogy alapvetoen nem vagyok semmifele gitartepkedo zenei stilus nagy rajongoja.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.04. 13:08:12
  • DasIsFuck
    Ó, én nem az "annyira szar, hogy az már jó" kategóriára gondoltam, hanem, hogy simán fasza a szám:)
    Én pl a Watamote-nek is bírtam az endingjét, mert ott nagyon tetszett ahogy karakterben maradt a VA és úgy énekelte el, talán az már inkább az annyira szar, hogy az már jóba illik inkább.
  • LasDen #71432
    Wakamoto Noriot semmi sem überelheti... :D
  • Nagydög
    Uh, ez tenyleg...
    De azert emelek egy Grand Blueval. Az hozzatartozik, hogy szerintem az "annyira szar, hogy az mar jo" kategoria.
  • LasDen #71430
    wakamoto noriot semmi sem überelheti... :D
  • DasIsFuck
    Megvan az új kedvenc ending dalom
  • LasDen #71428
    angliában tavaly több vinylt vettek, mint cd-t. A reneszánszát éli a vinyl manapság. Mind a fiatalok, mind az idősek körében...
  • TBTPumpa
    Japánban is népszerű még a zenék kiadása Vinyl formátumban?
  • Trucker39
    Igen. Nekem az a sorozat tetszik ezek közül a legjobban. Igaz, azt láttam legelőször.
  • PetruZ
    ARP? Mármint az Aoki Hagane no Arpeggio?
  • Trucker39
    A listát nálam még mindig az ARP viszi, majd a Kancolle követi. A HSF csak ez után következik. Az Azur Lane-t megelőzi, mert az számomra néhány rész után nézhetetlenné vált. Majd valamikor talán még egyszer neki futok, hátha valami csoda történik.
  • PetruZ
    A sorozata és a két OVA simán nézhető volt, nem csak kislányok cukiskodnak böhöm csatahajókkal.
  • Trucker39
    Tisztában vagyok vele, köszönöm.

Inkább azon lepődtem meg, hogy lesz folytatása. Ha jól látom, ráadásul valami mozis verzióban.
  • LasDen #71421
    high school fleet
  • Trucker39
    Jesszus!
  • Trucker39
    Jó lett! Egyetértek a videóval.

Nekem összességében tetszett.

Fel is iratkoztam.
  • Rafanir
    Ha valakit érdekel, készítettem egy nagy bemutató/elemző videót az előző év egyik nagyágyújáról, a Kimetsu no Yaiba című animéből.

• Nagydög
    Eizouken: biztos, hogy a szezon legjobbjai kozott van.

Koisuru Asteroid: nem tudnam objektiv ervekkel alatamasztani, miert jo, de engem szorakoztat.

Raising of the Shield Loli: akkor jo igazan, mikor Maple a fogalmatlan csetles-botlasaval letarolja a legdurvabb ellenfeleket. (Ezt Harold Lloyd es Chaplin ota nem tudja megunni a vilag. Vagy legalabbis en nem.)

Nekopara: Nem tudom... Folyvast kilog a lolab, hogy igazabol csak a jatek reklamja es fan service, semmi tobb. Es egyszer csak mindig megnezem az ujabb reszt.

Kyokou Suiri: Nalam egyelore szinten a szezon legjobbjai kozott van.

Darvin's Game: Nekem bejon. Nem fogja megujitani a zsanert, de erdekel hetrol hetre, az meg eleg.

Somali: Engem megvett, de en is kivancsi vagyok, megy-e valamerre a tortenet.

Seton Academy: Objektiven. Joindulattal is csak kozepszeru. De akkor is: Ookami Burusu!

+1 Egy bizonyos Railgun nalam a kotelezo programok kozze tartozik.

Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.02.01. 16:06:32
  • CSOCSO
    Somali-t kaszalni? Hat nem tudom. 3 epizodbol meg SEMMI nem derul ki de azert szamomra erdekes annyira, hogy jelenleg a toppon van amit nezek.
  • PetruZ
    Lement legalább három rész mindenből, kis összefoglaló:
    - A szezon legjobbja: Eizouken ni wa Te o Dasuna! (fantáziadús, érdekes, megmozgatja a kreativitást, a mangát már leelőzte)
    - Nézős: Koisuru Asteroid (a mangához képest több időt töltenek el a cukiskodással és kevesebb az érdekes infó, de azért hozza a kötelező szintet), Heya Camp (túl rövidek a részek...), Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu (követi a mangát, ugyanolyan középszerű, de nézhető), Nekopara (mofumofu...), Runway de Waratte (a mangához hasonlóan túldramatizálják néhol, ezért nem annyira élvezhető, de a téma érdekes és újszerű), Kyokou Suiri (meglepően felnőttes és komoly néhol, rosszabbra számítottam)
    - Kaszáltam: Somali to Mori no Kamisama (én ebben semmi különlegeset nem látok és zavar, hogy a fantasy csak máz egy emberi világon), Murenase! Seton Gakuen (a "mindenki a saját fajával barátkozzon" résznél lőttem le), Infinite Dendrogram (teljesen üres és jellegtelen), Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shite Mita (meh...)
  • LasDen #71414
    Takashi Miike..."valami film féle". Oké...
  • ximix #71413
    Mugen no Juunin: Immortal (Echte japán és a hegylakó) ami elvileg a Blade of the Immortal (amit még nem láttam) újradolgozása.
    Első két rész alapján tetszik a hangulata és Kenjirou Tsuda meg az egyik kedvenc karakter hang.

Ui: Ó és van valami film féle is belőle
    YT videó
  • TBTPumpa
    Áh, ő már lassan 33. Ha eddig nem engedett a sötét oldal delejes csábításának, akkor már nem fog. Plusz ott van már mellette az ambiciózus kan is, szóval az ő élete már "rendben van".
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.27. 19:14:19
  • LasDen #71411
    jaaa várjá most nézem, hogy ASCA-ról van szó. Összezavarsz itt a biasaiddal :D aszittem Lisáról van szó :D
  • TBTPumpa
    10 éve? A sztorija szerint 3 éve költözött Tokióba és ott volt pincérnő kezdetben, mert az albi vitte a pénzt.