kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Lement legalább három rész mindenből, kis összefoglaló:
    - A szezon legjobbja: Eizouken ni wa Te o Dasuna! (fantáziadús, érdekes, megmozgatja a kreativitást, a mangát már leelőzte)
    - Nézős: Koisuru Asteroid (a mangához képest több időt töltenek el a cukiskodással és kevesebb az érdekes infó, de azért hozza a kötelező szintet), Heya Camp (túl rövidek a részek...), Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu (követi a mangát, ugyanolyan középszerű, de nézhető), Nekopara (mofumofu...), Runway de Waratte (a mangához hasonlóan túldramatizálják néhol, ezért nem annyira élvezhető, de a téma érdekes és újszerű), Kyokou Suiri (meglepően felnőttes és komoly néhol, rosszabbra számítottam)
    - Kaszáltam: Somali to Mori no Kamisama (én ebben semmi különlegeset nem látok és zavar, hogy a fantasy csak máz egy emberi világon), Murenase! Seton Gakuen (a "mindenki a saját fajával barátkozzon" résznél lőttem le), Infinite Dendrogram (teljesen üres és jellegtelen), Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shite Mita (meh...)