kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    "Önnek rövid szöveges üzenete érkezett!"

Hát épp ez az. Nem kelti fel az érdeklődésemet és még utána is kellene járjak. Holott, aki látta, már ezt megtette. Épp a célját nem éri az SMS, amit ide írtok. Nem kelti fel az érdeklődésemet sajnos.

Nem kritikát várok, vagy fél oldalas elemzéseket, de azért a között, meg amit ide elkövettek azért vannak még - némi - átmenet.

Amúgy sejtettem, hogy felhördülés meg sértődés lesz belőle. Csak épp a lényeget nem sikerült megérteni.
    Ha ír valaki egy animéről, az tegye már úgy, hogy másnak is érdekes legyen elolvasni. Meg írjátok, hogy máshol nézzek utána. Akkor meg minnek ide SMS-ezni három sort?

"Megnéztem a xyz**** animétpont Volt neki végepont Több részből is álltpont Láttam már jobbat ispont A xy*** karakter nemtetszettpont Hasonlót 1566 másik animében láttampont. Inkább mentem volna söröznipont"

Nem tudom máshogyan érzékeltetni. Ha így sem értitek, akkor tényleg sajnálom, de teljesen mást értünk az általam említett anime ismertetése alatt.

LN-től nem tart semmi távol. Legfeljebb ha nem magyar. Annyit nem értek belőle angolul, hogy szórakoztasson.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.01.14. 18:12:07