kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    #71361
    Előre is elnézést kérek mindenkitől, bizonyára sértőnek fog tűnni az alábbi megjegyzésem. (ごめんなさい)

    Nos. Az lenne a gondom, hogy olvasom ezeket a rövid, tömör, nem is tudom...beszámolókat.

    Számomra borzasztó olvasni. Olyan szárazak, hogy szinte porzik. Nekem mint potenciális érdeklődőnek, a legkevésbé sem tudja felkelteni a figyelmét és nem tud megérinteni.

    A régi időket juttatja eszembe, mikor mindenki olyan tömören fogalmazott SMS küldése közben, hogy se szünet, se elválasztó jel ne kerüljön bele, mert akkor véletlenül két SMS-ben kerül elküldésre. Az pedig kész katasztrófa lenne.

    Ehez tudnám hasonlítani ezeket a bejegyzéseket. Szándékosan nem nevesítem, nincs is rá szükség.

    Kicsit dobjátok már fel őket!

    Bővebb leírással, Op,Ed, esetleg rövid részlet az animéből, képekkel, bármivel. Ha nektek tetszett, akkor meg még inkább.

    LN, Manga nem különösebben érdekel, ezt elismerem. Rendszeres könyvolvasó vagyok (értsd: minden este elalvás előtt kb egy órát olvasok). Nem LN-t, nem mangát. Könyvet, regényt.

    Manga-val próbálkoztam néhányszor, hiszen néhány történet, amit anime-ben követtem, csak Manga-ban van folytatása. Néhány oldal után feladtam. Egyszerűen nem köt le, nem érdekel a dolog.

    Ezzel csak azt akartam megjegyezni, hogy Manga, LN leírások tőlem lehetnek 256 karakter hosszúságúak, azok úgy sem érdekelnek. Viszont az anime ismertetést dobjátok már fel egy kicsit. Persze Spoiler mentesen. Itt a fórumban nyugodtan mehet Spoilerbe a kép,videó. majd kinyitogatom, ami érdekel.

    Csak ne ezeket a borzasztó, tömör, száraz "jelentéseket" kelljen olvasni. Biz'isten olyan, mint valami újságban a gyászjelentések. (Élt 12 részt. Jó volt, kimúlt, ennyi. )

    (どうもありがとう)