FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem kell annyira hazigazda ide. A filmes topikba is nagyon ritkan kell torolnom barmit is. Neha elfer 1-1 intro zene belinkelese de mar 2 hete tobb zene van a topikban mint anime. Engem pl tok nem erdekel. Nem olyan nehez neki masik topikot nyitni.
mas: Dr. Stone-t is dobtam mar nagyon regen. Egyaltalan nem zaklat. ( 11ik reszt lattam utoljara)
ReZero se tetszett igazan.
Kb az osszes mostani Sword Art Online gagyi. A rozsaszines kislanyos szar volt. a Mostani szodaval elmegy de kozel nem vagyok akkora rajongoja mint a legeslegelso sorozatnak. Az szerintem kozel 10 pontos volt. ( Legalabb is anno annyira tetszett)
Rising of the shield hero neha poen volt. That time I got reincarnated as a slime is jo volt neha. Neha meg nem annyira.
Promised Neverland nagyon jol kezdodott de ultra gaz volt a vege fele.
Darling in the FRANXX volt talan a legeselyesebb arra, hogy az elmult idok legjobbja legyen. kb a sorozat feleig nagyon kiraly volt es nem is mecha-k meg az akcio miatt mert az szerintem keves volt de a rejtely nagyon jo volt nomeg 02 olyan waifu volt hogy csak na.
Attack on titan? My hero academia? Elso season-t mindkettobol vegigszevedtem. Bele-bele kukkoltam mindketo masodikjaba de nem zaklat egyik sem. Sot az AOT egyenesen felidegesit mert mar nem ertem mi a fasz van.