kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • TBTPumpa
    Erről én is hallottam. Furcsa nekem ez. Azt hittem, hogy nagy becsben vannak tartva és mindent lehet. De ezek szerint baromira nem leányálom ott az életük. ASCA-sant sem engedik Twitter közelébe, csak nagy ritkán. Akkor kommunikatív, de utána napokig/hetekig csak a staff tolja a kontentet. Gondolom, akkor rászólnak, hogy azért ezt nem kéne ám! Kár, hogy így van. Ennél többet és jobbat érdemelnének - nem anyagi szinten, hanem emberként kezelni.

Amerika más világ, Amerikában kultúra sincs, innét-onnét lopkodnak mindent és abból csinálnak valamit, az átlagember pedig rajong érte, jönnek a számok, jöhetnek a folytatások/új produkciók/új előadók. The show must go on...
    Minél jobban beleástam magam a régi Japán animékbe, annál jobban megutáltam Amerikát. Rengeteg dolgot, amiket Amerikai produkciókban viszont láttam, a Japánok már 10-15 évvel ezelőtt már megcsinálták... Ismeretségi köröm nagyon oda van Amerikáért, nagy álmuk, hogy oda kijussanak, esetleg ott is maradjanak. Nekem a másik "vége" az álom - Japán, csakhát mivel másik kontinens, így nem egyszerű (és nem olcsó) oda kimenni/pláne nem oda letelepedni és munkát találni/dolgozni/beleolvadni a közösségbe. Viszont a cégvezetőm éppen Japánban nyaral, pedig nem is akart oda sohasem menni (Toyota wellness nyereményjáték keretében). Én meg szeretnék és nem lehet... Fck this.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.23. 09:58:18