FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen, kijöttek full verzióban is (más-más rajongói csatornákon), de a hivatalos csatornákon csak a rövidített verziók vannak. Ez az első alkalom az idén, hogy teljes verziós videót kaptunk itt a dögledező nyugaton.
Nekem is tetszik, de akkor is ASCA a best waifu evör.
Pláne, hogy magyarul is tud + 3 évig pincérnő volt, szóval nem egy beleszületett/beleerőltetett csajszi, hanem önszántából vágott bele az anime zeneiparba. Nincs kizárva, hogy néhány év múlva a végeredmény ugyanaz lesz, mintha 0 tapasztalattal egy tehetségkutatót nyert volna meg és azóta lenne énekes, de most még nincsenek akkora igényei/két lábbal a földön jár (de lehet ez ott nem is divat, csak itt nyugaton). Lehet, hogy majd, ha megcsapja Amerika/pénz szele és akkor mindjárt másabb irányt fog venni a munkássága, de bízom benne, hogy van benne annyi tartás, alázat és elhivatottság, hogy megmaradjon azon az úton, ahonnét elindult.
Úgy tudom, hogy ők a 2020-as olimpián is fellépnek. Akkor már szélesebb körhöz is eljutnak, bár szerintem ez eléggé rétegzene (anime music) még a popkultúrán belül is. Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk Amerika és a nagyvilág teljes közönsége, hogy fogja fogadni majd ezt a kultúrát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.23. 09:04:05