FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem olyan nagy baj egyik sem. A zene hossza megkívánta így egyben a klipet. A Gurenge is megjelent full verzióban. A két választott szereplő meg két, átlagos fiatal. A kislány nekem kifejezetten tetszik. A képi világ meg egy kissé a régi, 40-s évek amerikai színésznőire emlékeztet. Árnyékolás, fekete-fehér, cigaretta füst... ami ebben az esetben a füstölő helyettesít. Nagyon ügyesen kamerázták. Olyan mintha cigaretta füst lenne, amit persze nem szabad reklámozni.
Mint korábban írtam, nekem kifejezetten tetszett. Profi munka.
Szerintem akkor fog majd nagyot ütni - persze nem olvastam utána a SAO történetének - mikor valami komoly és tragikus fog történni és ez a zene csendül fel. Lásd a Shirushi című számot. Minden epizód ezzel a zenével záródott, de a lórugás akkor volt, mikor Asuna búcsúzott a barátnőjétől. Mindjárt sokkal komolyabb volt a zene jelentősége. (Hogy b*** meg a sorozat készítője)