FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Áhh. Akkor ez a magyarázat, erre mondjuk nem is gondoltam (GGO utalás).
Ahogy nézem ReoNA fellépései mind ilyen egyszemélyes koncertek lesznek, legalábbis a plakátok alapján - csak ő és a gitárja. Érdekes koncepció, de úgy tűnik, hogy működik, mert nem is kapnak nagy csarnokokat sem (ez alól mondjuk LiSA kivétel, bár ő meg is tudja tölteni ezeket).
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az év többi napján mit dolgoznak, mert sok fellépésük nincs, tehát abból megélni nem tudom mennyire lehet ott (pláne, hogy ez rétegzene - anime / popzene). Nem tudom mennyire mainstream ez ott, de rengeteg japán előadó és zenekar van - azokhoz képest ők nagyon a rajongói lánc alján vannak még.
A bájos ASCA turnéja is 3+1 koncerttel kimerül most decemberben (ebből 2 telt házas jelenleg). LiSA is csak márciusban fog fellépni, de csak 3x (jelen állás szerint). Szóval nem turnézzák végig évekig a teljes ázsiai szigetvilágot/Európát és Amerikát. LiSA meg tudná oldani, mert rengeteg dala van + ütőképes csapat van mögötte, csak kérdés, hogy Európában vagy Amerikában erre mekkora igény lenne ténylegesen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.08. 08:43:51