kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    Köszönöm a linket!

Éjszaka belenézek (ilyenkor használhatatlan a mobilnetem).

Még mindig...rossz a megfogalmazásod szerintem. Tavaly októberben Adamas, tavasszal a Kimetsu no yaiba OP és endingje. Idén ősszel a SAO endinge. Ezt azért nem keveselném. Sőt. Mindegyik nagyon profi munka.

Azt azért félve jegyzem meg, hogy egy régebbi SAO ending volt a Shirushi című szám. Akkoriban még nagyon kezdő anime néző voltam (most is az vagyok sajnos) és nem készültem fel arra, hogy ez a dal nem véletlenül került oda. Jól meg is égettem magam úgymond, mikor a kislány meghalt.

Most eleve gyanúsnak tartom, hogy egy ilyen szám került a végére. Biztos megint meghal valami fontos szereplő a sorozatban. Nem kell félre érteni engem. Szeretem a szomorú történeteket is, csak ahogy öregszem, már kicsit jobban megvisel a dolog.

ReoNa: Azt mondják, alamuszi nyuszi nagyot ugrik. A kis szende lányból ki is nézek dolgokat.

Amúgy majdnem egy napon születtünk. 5 nap és - sajnos - 30! év különbséggel.