kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    Értem.
    Sajnos nem tudom megvásárolni. "Virágbolti" verzióban meg még nem láttam.

A "mint mondjuk LiSA fénykorában" kijelentéseddel nem tudok egyet érteni. Sőt. Szerintem mostanában érett be igazán. Kinőtte a színpadi gyermekbetegségeket. Természetesen mozog, élvezi a színpadot és a közönséget. Mindeközben megmaradt a régi, kedves, szerény LiSA-nak.

Tény, hogy a színpadon gyakran elmegy az esze, de az vitathatalan, hogy profi előadó lett. Rengeteg zenét írnak neki. Ha csak a legutóbbiakat is figyelembe veszed, akkor is. Az örökzöldeket sem szabad elfelejteni. Neki köszönhetem, köszönhetjük az "Ichiban no takaramono", "Shirushi" és még hosszan sorolhatnám számokat. Igaz, neki a rock-osabb, pörgősebb számok is nagyon jól állnak. Elég sok, élőkoncertes felvételét láttam az elmúlt időszakban. Ő ott él, ez vitathatatlan.

Ha még nem láttad, nem láttátok, javaslom a 2019-04-30-i koncertjét megtekinteni. Kicsit valóban könnyedebb, mint a néhány évvel ezelőtti, de megjelent tavaly egy backstage film róla, ott azért lehett látni, hogy rengeteget szenved a színfalak mögött, hogy színpadon minden tökéletes legyen.

Visszatérve a koncertre. A Doctor című számára hívnám fel a figyelmet. A többi SAO lány ezt így nem merné előadni. Sőt, fel sem merné venni az ilyen ruhát.

Az általam említett zene a koncert 32-k percétől látható. A koncert maga 1 óra 47 perces.

Az alábbi linken tudjátok megtekinteni. Remélem nem szabálysértő, hogy itt megosztottam.

LiSA koncert
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.11.07. 15:21:24