FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A velem egy napon született (szeptember 5.) ASCA művésznéven futó (vagy futtatott) leányzó első albuma ma/holnap jelenik meg. Lesz náluk parti + személyes dedikálás (jó annak, aki most Japánban tartózkodik és rajongó) + az albumhoz koncertanyag is jár Bluray-en (+ videóklipek).
Ezt sajnos nem tudom értelmezni (jó lenne megtanulni ezen a nyelven), de biztos fun:
Kíváncsi vagyok, hogy a Japán Amazon mikorra szállítja le a rendelésem.
A rendszer 3-4 napot ír, nem kis teljesítmény lenne, ha ilyen rövid időn belül leszállítanák a világ másik feléről.
A SAO Alicization intrója óta imádom, és volt idén májusban egy Sacra Music Festival - New Generation nevezetű live show, ahol ő is fellépett. Eléggé meggyőző teljesítményt nyújtott, a Hiroyuki Sawano-val készített közös dal pedig az egyik legjobb dolog, amit idén hallottam.
Nekem nagyon tetszik a munkássága, pedig nem vagyok igazán popzene rajongó. Fura, mert a világ távoli szegletéből származó zene, valóban számomra idegen nyelven, mégis olyan közelinek érzem.
Örülök, hogy rátaláltam...