FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Assassin's Pride: Ezen a zárt világon a nemesek különleges erőkkel rendelkeznek és minden nemesben már fiatalon felébred ez a mana. Hősünk mesterien képzett orgyilkos, aki újszerű feladatot kap: egy nagy nemesi házból származó, mana nélküli (és ennélfogva kétségbe vonható származású) fiatal lány oktatója és testőre lesz. Feladata, hogy megbizonyosodjon a lány képességeiről: ha van benne egy szikrányi tehetség is, próbálja előcsalni, de ha használhatatlannak bizonyul, végezzen vele, mielőtt nagyobb szégyent hoz a házra...
Az azonos című manga feldolgozása (és hol elhagyják az aposztrófot, hol nem). Mivel olvastam az elejét és aztán abbahagytam, nagyjából tudom, mire számíthatok. Kb. hozza azt, amit a manga: SAO-szerű dinamikus harcokat és sok felesleges drámázást, sajnos nem a legjobb arányban. Az anime viszont mintha nagyobb léptekkel haladna és volt egy rész, amit szerintem jelentősen megváltoztattak (vissza kellene olvasnom, de lusta vagyok rá, és lehet, hogy egy hasonló mangából rémlik más). Egyelőre so-so, meglátjuk.