kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nirz
    Mi a bajod a Shieldel?

A demon slayer nekem nagyon az a tipikus shounen kategória(WSJ), hős családját megölik, találkozik a jövöbeli riválissal, elkezd edzeni és egyik legerősebb tanitvány lesz, meg erősebb kell legyek hogy családom meg védjem stb, sok a klisé és nincs meg bennem az a érzés, hogy ezt látnom kell hogy mi történik legközelebb
    A drámai flashbacknek se vagyok a hive, kinyirunk egy démont aztán egy jelenet a múltjából amivel a sajnálatomat akarják elnyerni
    A legrosszabb rész talán a belső monológok ahol részletesen mindent a néző szájába rágnak a lehető legegyértelműbb dolgokat is amit tényleg ki nem állhatok. Az mc orditása amúgy Astát juttatja eszembe xddd

A vizuális effektek tényleg jók és látszik hogy költségvetés van mögötte de történet szempontjából nekem nagyon nem adja és elég lassúnak is éreztem az egészet, nem hiszem hogy ebből valaha is lesz vmi több.