FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én úgy emlékszem, hogy már az eleje fele is azt írták tudnak fejlődni az Angelek. Amikor az Insect Queen bolygót támadták meg, még mondta is valaki, hogy majd akkor keménykedjen ha elér a human tierig vagymi. Azt pedig később említették, hogy earth tierig jutnak el a jobb angelek az életük folyamán és rendkívül ritka, hogy valaki eléri a heaven tiert.
Igazából az elején nagyon fura volt nekem ezekkel a live streamekkel meg a háboruzó angyalkákkal, de mégis megragadott valahogy. Valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy a főszereplő tökösebb, mint az átlag szokott lenni.
A történet szerintem még most is jó, bár ugyan az a forgatókönyvet ismétli minden állomásnál. Az mc kitalálja, hogy elmegy egy bolygóra, ott azt tapasztalja hogy a helyi nemesség borzasztóan bánik az egyszerű emberekkel, megvéd valakit ezért a helyi hatóságok megtámadják, ő pedig elkalapál mindenkit miközben kioktatja őket hogyan lehet boldoggá tenni a népet. :D