kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Yakusoku no Neverland: Egy takaros árvaház az erdő szélén. Különböző korú, a nyakukon számokkal megjelölt gyermekek, akik a Mama felügyelete alatt élnek boldogan: játszanak, tanulnak, mindenki kedves, semmire sincs gondjuk. Az árvaháznak van egy íratlan szabálya: soha ne közelítse meg senki a területet körülvevő kerítést. A gyerekek ezt be is tartják, hiszen miért is akarnának megszökni? Emellett minden gyerek még 12 éves kora előtt nevelőszülőkhöz kerül. Bár furcsa, hogy senki sem ír levelet hátramaradt barátainak... Ebben a közösségben él három kivételes tehetségű, 11 éves gyerek, akik jóbarátai is egymásnak. Egy nap véletlenül megtudják, mi van a kerítésen túl. Hát, nagyon nem vonatok, zsiráfok, és szép ruhák... Ettől kezdve már csak a szökésen és a túlélésen jár minden gondolatuk...
    Huhh, erősen kezdett, nem számítottam pont erre, ami az első rész végén volt (bár valami hasonlóra igen). De lehet, hogy jobb is így. Nézős. (Volt egy hasonló pár éve, a Shinsekai yori. Akinek az bejött, ezzel is nyugodtan tegyen próbát. Én nem néztem végig, nem tetszett annyira, de ez eddig érdekesebb.)