FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kis értékelő a szezonról:
- A rögtön, egy rész után kaszáltakon kívül a 2-3. rész után feladtam: Amanchu! Advance (az első évad egész nézhető volt, ez kibírhatatlan), 3D Kanojo: Real Girl (mindkét szereplő idegesítő), Alice or Alice (rettenet), Gurazeni (unalmas), Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru (ez is), Persona 5 the Animation (nincs türelmem hozzá, lehet, hogy majd egyben ledarálom egyszer), Fumikiri Jikan (felejthető)
- Legalább 3 részt megértek és megmaradtak: Tada-kun wa Koi o Shinai (semmi különös, de inkább slice-of-life lett belőle, mint romkom), Comic Girls (billegett, de végül megtartottam), Hinamatsuri (a kezdet alapján jobbnak tűnt, túl sok a mellékszál), Megalo Box (a szezon legjobbja, nagyon hangulatos), Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama Hen (jópofa és vicces továbbra is), Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online (élvezhető, bár itt is op néhol a főhős), Golden Kamuy (az utóbbi két rész kifejezetten jó volt), Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha Hen (érdekel a folytatás és a manga is bőven megy még), Otaku ni Koi wa Muzukashii (másik érdekesebb jóság a szezonban, elsőre inkább átlagosnak tűnt), Fullmetal Panic! Invisible Victory (jó is, meg rossz is, hogy nem az iskolás vonalat viszik, viszont sokkal komolyabb is lett és halad a történet), Hisone to Masotan (nehéz folytatni, néha idegesítő, de még nézem)
A napokban jövök majd még mangás újdonságokkal is (szerintem egy-két havonta lesz ilyen, ha lesznek olyanok, amikről érdemes írni).