FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Wakfu-t ismeri valaki?
Francia animacios sorozat. Eredetileg MMORPG jatek volt es csinaltak belole meset. Netflixen akadtam ra mikozben a fiamnak kerestem meset. Nem egy uberbrutal "anime" de nagyon edes es nincs benne igazan semmi olyan durva ami sok lenne egy 5-6 eves gyereknek. Engem leginkabb a karakter dizajnok fogtak meg. A csajok nagyon edesek.
Igazabol mindig is megfogtak, hogy az rpg jatekokhoz mennyire aranyos es fasza karakter dizajnokat tudnak csinalni. Ez a mese pedig hemzseg ezekben.
Csak neha neztem a fiammal de az elso season utolso harcanal kicsit kiakadtam. Erre nem szamitottam. Nagyon jol megcsinaltakes szerintem sok neves studio mintat vehetne errol. Minden tisztan meg van rajzolva. Semmi irkafirka baromsag amivel egyes jeleneteket probalnak durvabbnak beallitani az animeknal.
Aki akarja lesse meg