kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Három kör lement a szezonból, összefoglalnám, [spoiler]mi az, amit...:
    - ...rögtön dobtam: Ramen Daisuki Koizumi-san, Toji no Miko, Gakuen Babysitters, Karakai Jouzu no Takagi-san
    - ...később dobtam (2-3. rész után): Grancrest Senki (a mangát is nemrég kaszáltam, az érdekesebb "zero-to-hero" hősködések és politikai kavarások mellett túl sok a hirtelen és logikátlan váltás ecchi-re), Dagashi Kashi 2 (ez csak az S1 olcsósított, rövidített ismétlése), Miira no Kaikata (nagyon rosszul néz ki, nagyon rossz a perspektíva, számomra nézhetetlen), Takunomi (értelmetlen), Beatless (rém gyenge, ill. láttam az eredeti design-okat az LN-hez/mangához és sajnos ez sokkal csú... "generikusabb"; szerintem elolvasom majd azt, állítólag valami sf díjra is jelölték), Darling in the Franxx (semmi megfoghatót, érdekeset nem látok benne), Marchen Madchen (loli varázslólányok, csak valamiért unalmas és érdektelen), Koi wa Ameagari no You ni (billegett, néha jó volt, néha unalmas, de inkább utóbbi),
    - ...még megtartottam: Sora Yori mo Tooi Basho (néhol kicsit túlpörögnek a szereplők, de most már összeállt a lánybanda, haladnak a cél felé, és várom már az antarktiszi részeket), Overlord II (nagy belenyúlások nincsenek, bár kár, hogy a főszereplő a továbbiakban is eléggé háttérben lesz), Yuru Camp (kiszámítható ugyan, de szépen néz ki, és elviselhető), Kokkoku (valahogy mégsem az igazi, de még nézem), Mitsuboshi Colors (a szezon magasan legjobbja, aranyos, vicces, ötletes, és jól is néz ki), Slow Start (nem olyan lassú, mint a cím sugallja, még nézhető), Ryuuou no Oshigoto! (loli sakkozók), Yowamushi Pedal: Glory Line (nc), Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku (sok az apró, zavaró változtatás, de egyelőre maradok még), Violet Evergarden (nem annyira jött be a folytatás, de még nézem), Hakata Tonkotsu Ramens (fura hangulatú, az elején kicsit széteső is volt, viszont nem szívbajos és a sztori kezd érdekessé válni), Hakumei to Mikochi (aranyos, néhol szívmelengető, semmi több)

Ez utóbbiak kb. fele szerintem még elvérzik a folytatásokban, ha megunom. Lesz még pár film és OVA, de azokról majd akkor, ha kijöttek. Összességében nálam közepesnél gyengébb ez a szezon.[/spolier]