FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Épp ez a szar az uncanny vally-ben (hogy hívják magyarul?!), hogy a hátár elég szűk a között, hogy a hasonlóságot keresed egy arcban, és a között, hogy már a különbségeken rugózol.
Ránézel egy anime karakterre: jajjdecukiiiiiiiiiiiiiiiii
Ránézel egy na'vi-ra: a szemed nem rebben
Ránézel a Shrek embereire ... valahogy valami nem az igazi. Már persze azoknál, akik nem voltak direkt elnagyolva. Vagy inkább a Mátrix 2 Neo-ját (lakótelepi bunyó), vagy a Múmia 2 skorpió királyát (na, jó, amit a végén csináltak, az nagyon beteg :D ) kellett volna említenem?
Engem pl pont nem zavart ebben a trailerben, hogy a droid szeme nagyobb a kelleténél, még ha észre is vettem. Viszont ha a Logenben iskerültek volna ilyenre Hugh Jackman fejének az arányai, akkor csodálkoztam volna. (igen, a film jelentős részében még az ő feje is CGI, tessék egy random "így készült" filmet megnézni. Üdvözlet 2017-ben)
Amúgy kezeket fel, akinek eszébe jutott a doktornéni: