FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szezon összefoglaló a 3. részek után:
- Első rész után kaszálva: Black Clover (az év bukásának tartják, ahogy olvastam, pedig tök átlagos kis shounen fight lehetett volna), Juuni Taisen (baromság), Two Car (rettenetes...)
- Harmadik rész után kaszálva: Kino no Tabi (jó, jó, de valami nem az igazi, valami hiányzik belőle, és ezért eluntam), Dies Irae (a szörnyű kezdés után egészen tipikus modern kori nácis-misztikus "méjkomoj" giccs lett belőle), Anime-Gataris (tűrhetően indult, földbe állt)
- Megmaradtak: Shoujo Shuumatsu Ryokou (a manga fellelhető részeit már elolvastam, tetszik, aranyosak, és bejön a világ is, szerintem az évad legjobbja; hobbiból elkezdtem fordítani is, nem tudom, érdekel-e valakit), Shokugeki no Souma S3 (akinek bejöttek az előző évadok, ebben sem fog csalódni), Netojuu no Susume (a bénázásaik néhol elég fárasztóak, de régen volt már olyan igazibb, könnyedebb romkom, szóval maradt), Blend S (elsőre be sem jelöltem, csak utólag néztem bele és bár nem egy Working!, nézhető), Imouto sae Ireba Ii (az elején nagyon rezgett a léc, most már valamivel tűrhetőbb, csak a plot nem halad sehová), Mahou Tsukai no Yome (jól néz ki, érdekes is, csak valahogy semmi extra), Inuyashiki (ezt nem kell magyarázni, nagyon bejött)
Kb. a fele maradt az eredetileg tervezettnek, ez valamivel jobb arány, mint az előző szezonban volt, ennek ellenére nem vagyok elégedett, talán kettőt tudnék megnevezni, ami kiemelkedőbb. Valószínűleg én is öregebb és ellenállóbb lettem, de azért... "régen jobb volt".
Ha előre tekintek, van pár cím azért, ami érdekel majd (pl. Girls und Panzer filmek, FMP felújítás filmek, Drifters OVA-k), aztán januártól Dagashi Kashi S2, Overlord S2 (bár a hírek szerint az évad jó része a hülye gyíkemberes bénázás lesz, ami baromi unalmas volt eredetiben is), YowaPeda S4, Days OVA-k (csak a selejtezős döntőről, mert a manga már jóval előrébb jár), meg lesz még pár cím, amire benevezek, aztán... meglátjuk.